Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre viitorul guvern

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre viitorul guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, dupa discutiile avute cu delegatia ALDE, ca in principiu nu exista niciun fel de punct de vedere exprimat de formatiunea condusa de Calin Popescu-Tariceanu ca. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, anunt de ultima ora despre pensiile speciale. Ce se intampla cu aceste indemnizatii

Pensiile speciale au reprezentat un punct de interes pentru PSD. Vor intra si in atentia PNL? Rares Bogdan a facut un anunt de ultima ora pentru a elucida acest mister, fiind intrebat pe Facebook daca se vor taia ori ba. Rares Bogdan a facut un anunt de ultima ora despre pensiile speciale inainte de o .

Ce ministere vor disparea din viitorul guvern. Ludovic Orban: Multe s-au facut ca sa se dea sinecuri. Ministerul pentru Romanii de pretutindeni a fost o agentie de voiaj si un mod de a aloca bani publici (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician o schita a viitorului guvern. Acesta a precizat ca mai multe ministere vor fi comasate, iar primul taiat de pe.

Rares Bogdan, anunt de ultima ora despre Laura Codruta Kovesi. De ce trebuie sa se teama cei care au prejudiciat bugetul

Parlamentul European a confirmat-o oficial pe Laura Codruta Kovesi, miercuri, in functia de procuror-sef european. Decizia a fost luata in Conferinta presedintilor grupurilor politice din Parlament, iar.

LUDOVIC ORBAN: Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca Romania are nevoie de un guvern care sa asigure stabilitate si sa elaboreze bugetul pentru 2020. Orban a afirmat ca este deschis ideii de a se organiza alegeri anticipate, dar trebuie acord politic in acest sens, astfel incat sa existe garantia ca tara nu va fi aruncata in criza.

Dancila, despre viitorul guvern: Daca vine cu taieri de pensii si salarii, cu siguranta PSD nu va participa la vot Deputatii PSD au decis sa nu voteze un nou guvern PNL, senatorii n-au luat o decizie finala, parerile fiind impartite

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca PSD nu va participa la votul de investitura in Parlament daca noul guvern va propune taieri de pensii si salarii, oprirea programelor pentru primari si lucruri care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Luni, deputatii PSD au votat, in sedinta de grup, sa nu sustina investirea unui nou Guvern PNL. Nici majoritatea senatorilor PSD nu vor sa sustina un nou Guvern la votul din Parlament, insa o decizie finala in acest sens inca nu a fost luata in grupul senatorial, parerile fiind impartite.

Ludovic Orban: Un guvern cu 15-16 ministere inseamna si o restrangere a numarului de agentii, autoritati si secretari de stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre un nou Guvern cu 15-16 ministere, dar si de renuntarea la unele agentii, autoritati si secretari de stat. Ne dorim un guvern european, un guvern normal,.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Academiei Romane privind o colaborare cu viitorul Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a discutat, miercuri, cu presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, despre o posibila colaborare intre viitorul Executiv si Academie privind guvernarea in mai multe.

PREMIERUL DESEMNAT, LUDOVIC ORBAN: Peste 238 de parlamentari vor sustine viitorul Guvern

In urma negocierilor cu reprezentantii grupului minoritatilor nationale si cu cei ai PMP, premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, ieri, ca este sigur ca viitorul guvern va trece de votul plenului Parlamentului.

Primejdiile care deja ameninta viitorul guvern Orban

Drepturile de autor pentru mult asteptata cadere a guvernului condus de d-na Viorica Dancila revin deopotriva PNL si presedintelui acestuia, dl. Ludovic Orban, ei fiind principalii initiatori ai motiunii de cenzura, dar si aranjamentelor de culise ale d-lui Victor Ponta.

Premierul desemnat ar fi ajuns la un consens cu ALDE. Ludovic Orban: PNL este un aparator hotarat al cotei unice de impozitare

Ludovic Orban, omul desemnat de presedintele Iohannis sa compuna si sa conduca viitorul Guvern, sustine ca negocierile cu ALDE au condus, in viziunea PNL, la un consens, potrivit news. ro. Am luat act de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )