Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban: Nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca bugetul nu permite o dublare imediata a alocatiilor de stat pen. continuă pe România Liberă

Prima reactie a lui Orban dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor pentru copii: Nu exista resursele financiare, dar vom cauta o solutie

Premierul Ludovic Orban spune ca nu exista resursele financiare pentru dublarea alocatiilor copiilor, dar va fi cautata o solutie pentru ca alocatiile sa creasca in acest an. Este prima reactie a lui Orban dupa ce Curtea Constitutionala a respins miercuri contestatia Guvernului si a dat unda verde dublarii alocatiilor pentru copii, asa cum prevede legea votata de PSD.

PSD: Orban Cinicul are bani doar pentru tunurile PNL, pentru dublarea alocatiilor copiilor nu

Reprezentantii PSD au transmis ca Orban Cinicul nu are bani pentru a dubla alocatiile pentru copii, insa are pentru tunurile PNL. Sursa citata spune ca premierul a dat zeci de milioane de euro pe masti neconforme cu care a imbolnavit populatia si medicii, iar acesti bani ar fi asigurat cresterea alocatiile pentru un an intreg.

Incredibil! Ce meserii a avut Ludovic Orban in tinerete. Detaliul total neasteptat despre premierul cu tata maghiar

Actualul premier al Romaniei, Ludovic Orban, nu a avut dintotdeauna tangente cu lumea politica. Orban a absolvit Facultatea de Tehnologia Constructiilor de Masini din Brasov, deci are diploma de inginer, obtinuta in anul 1988. in 1993 a facut un prim pas care avea sa-l conduca spre cariera politica de azi.

Premierul Ludovic Orban: Vom adopta o solutie care sa duca la cresterea alocatiilor, dar nu la dublarea imediata a acestora

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa o sedinta a conducerii centrale PNL, referitor la alocatii, ca acestea nu se vor dubla de la 1 august, dar vor fi gasite solutii pentru cresterea.

LUDOVIC ORBAN: Vom adopta o varianta care sa duca la cresterea alocatiilor, dar nu la dublarea imediata

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Guvernul analizeaza varianta cresterii alocatiilor, insa a aratat ca nu va fi vorba de o dublare imediata a acestora, deoarece nu exista resursele financiare necesar.

Ce se va intampla cu alocatiile dupa decizia CCR? Raspunsul halucinant al lui Ludovic Orban

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca alocatiile copiilor trebuie dublate de la data de 1 august, respingand astfel sesizarea Guvernului. Decizia este definitiva si general obligatorie. Guvernul ar putea fi dat in judecata de parinti retroactiv pentru toate aceste luni in care dublarea alocatiilor a fost suspendata.

Fost sef ANAF da de pamant cu Guvernul Orban dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Josnica ipocrizie liberala

Fostul sef ANAF Gelu Diaconu vine cu un atac acid la adresa Guvernului Orban si tinteste in special pe ministrul Florin Citu, dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al lui Diaconu.

Prima reactie a ministrului Finantelor dupa decizia CCR privind dublarea alocatiilor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. Socialistii sa-si asume ca au votat o lege neconstitutionala

Constitutia Romaniei este foarte clara cand este vorba despre bugetul public - nicio cheltuiala bugetara nu poate fi aprobata fara stabilirea sursei de finantare, spune ministrul Finantelor, Florin Citu, afirmand ca legea votata in Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor nu are stabilita sursa de finantare. El le cere socialistilor sa-si asume public ca au votat o lege neconstitutionala.

Ludovic Orban: Nu Guvernul este de vina ca au crescut cazurile. Nu vrem sa impunem noi restrictii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu liberalii sunt de vina pentru cresterea numarului de cazuri de infectari cu coronavirus.

Guvernul, replica pentru PSD: Premierul Ludovic Orban si membrii Cabinetului nu au fost invitati sa participe la dezbaterile asupra legii care priveste carantina si izolarea

Guvernul sustine ca nici premierul Ludovic Orban si nici alti membri ai Cabinetului nu au fost invitati in Parlament sa participe la dezbaterile pe legea carantinei si izolarii. Membrii executivului isi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )