Libnet.ro
UNICEF

09:16

Ludovic Orban anunta din nou restructurari masive

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta din nou restructurari masive

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca dupa 1 ianuarie va fi facut un audit al structurilor guvernamentale. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta concedieri si inghetarea salariilor demnitarilor

Salariilor demnitarilor vor fi inghetate, fie prin modificari aduse la Legea bugetului de stat, fie prin ordonanta de urgenta, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Sectorul public va fi lovit de un val de restructurari masive. Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Orban si Citu

Klaus Iohannis ii cheama din nou, astazi, la Cotroceni pe premierul Ludovic Orban si pe ministrul de finante Florin Citu. Cei trei vor discuta despre bugetul pe anul viitor si masurile majore anuntate ieri pentru reducerea deficitului: concedieri in sectorul bugetar, proiectul ce interzice cumulul pensie-salariu la stat si inghetarea indemnizatiilor demnitarilor.

Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca acasa pentru a salva pensiile si salariile

Guvernantii isi doresc sa salveze pensiile si salariile, iar de aceea au anuntat ca urmeaza sa fie puse in practica restructurari masive la stat. Exista angajati care vor pleca acasa, pentru a putea fi tinut sub cont deficitul bugetar tot mai presant pentru actualul Executiv. Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca .

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Ludovic Orban anunta inghetarea salariilor demnitarilor: Ce variante de aplicare sunt luate in calcul (VIDEO)

Guvernul va ingheta salariile demnitarilor la nivelul la care ele sunt in acest moment, masura urmand a fi cuprinsa in legea bugetului pentru 2020 sau intr-o ordonanta de urgenta. Anuntul a fost facut,.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

Profesorii pensionari ar putea avea de ales ntre pensie si salariu Ludovic Orban: n momentul n care creezi o exceptie, deschizi cutia Pandorei

Profesorii pensionari vor avea de ales intre pensie si salariul pe care il obtin in sistemul de educatie. Premierul Ludovic Orban a spus marti, intr-o conferinta de presa, ca in privinta dascalilor Guvernul se gandeste daca va crea o exceptie. Stiti cum e, in momentul in care faci exceptii deschizi poarta la exceptii pentru orice categorie. Ne gandim!, a spus premierul Ludovic Orban.

USR-PLUS l someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR si sa ia decizia revenirii la alegerea primarilor n doua tururi

Alianta USR-PLUS il someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR, care ameninta cu motiunea de cenzura, si sa ia urgent o masura pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Ei ii reamintesc lui Orban de protocolul semnat la investirea Guvernului Orban, care stipula trecerea la alegeri locale in doua tururi.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA CONSTITUTIEI: Consider util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, prin care sustine ca schimbarile prin care a trecut societatea romaneasca, in ultimii 28 de ani, evidentiaza nevoia de imbunatatire in plan constitutional si legislativ.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )