Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban anunta inceperea licitatiei pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 de pe autostrada Pitesti-Sibiu (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta inceperea licitatiei pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 de pe autostrada Pitesti-Sibiu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca in curand va incepe licitatia pentru proiectarea si executia tronsonului 3 al autostrazii Pitesti-Sibiu. Aflat intr-o vizita in judetul Arges,. continuă pe B1

Robert Cazanciuc (PSD): Ludovic Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit

Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, sustine ca prim-ministrul Ludovic Orban ar fi dorit sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit. Social-democratul a afirmat ca sunt.

Robert Cazanciuc (PSD): Ludovic Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit

Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, sustine ca prim-ministrul Ludovic Orban ar fi dorit sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit. Social-democratul a afirmat ca sunt.

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Nici poveste de un nou acord cu FMI

Guvernul nu poarta niciun fel de discutii cu Fondul Monetar International FMI) cu privire la un acord de asistenta, a declarat vineri premierul Ludovic Orban, la Halanga, Mehedinti, unde a fost prezent la semnarea unui acord de investitie intre Romgaz SNG) si Grupul de Servicii Petroliere GSP).

CAZANCIUC: Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii pentru ca nu erau pregatiti

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a declarat ca premierul Ludovic Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii, deoarece Guvernul nu era pregatit, iar acest lucru ar fi fost un dezastru, conform Agerpres.

Dupa ani si ani. Premierul Orban anunta ca metroul din Drumul Taberei va intra in circulatie saptamana viitoare

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica in judetul Calarasi ca a fost semnat procesul verbal pentru receptia lucrarilor la metroul din Drumul Taberei, iar zilele urmatoare se fac ultimele pregatiri, astfel incat sa poata fi dat in circulatie saptamana viitoare magistala M5.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

LUDOVIC ORBAN: Magistrala de metrou M5 est foarte importanta pentru Bucuresti; nu ne vom opri aici

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca punerea in functiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importanta pentru Bucuresti si toate lucrarile ulterioare se vor derula cu o viteza mai mare, mentionand ca infrastructura de transport este prioritate zero pentru Guvern, scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Copiii si adolescentii incep un an scolar atipic, un adevarat test pentru intreaga societate

Educatia este o conditie de baza pentru o societate civilizata si elevii se intorc in clase pentru a-si continua pregatirea cu o lectie in plus - grija fata de propria sanatate si fata de cei din jur, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban, in mesajul cu ocazia inceperii noului an scolar.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )