Libnet.ro
UNICEF

00:07

Robert Cazanciuc (PSD): Ludovic Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit

B1 B1,
Robert Cazanciuc (PSD): Ludovic Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit

Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, sustine ca prim-ministrul Ludovic Orban ar fi dorit sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit. Social-democratul a afirmat ca sunt. continuă pe B1

Robert Cazanciuc (PSD): Ludovic Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit

Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, sustine ca prim-ministrul Ludovic Orban ar fi dorit sa amane inceperea scolii, pentru ca Guvernul nu era pregatit. Social-democratul a afirmat ca sunt.

Cazanciuc: Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii pentru ca nu erau pregatiti

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, il acuza pe premierul Ludovic Orban ca si-ar dori sa amane inceperea scolii, intrucat Guvernul nu este pregatit.

CAZANCIUC: Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii pentru ca nu erau pregatiti

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a declarat ca premierul Ludovic Orban ar fi vrut sa amane inceperea scolii, deoarece Guvernul nu era pregatit, iar acest lucru ar fi fost un dezastru, conform Agerpres.

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

Ludovic Orban, mesaj inainte de inceperea anului scolar: Sunt convins ca la scoala copilul va fi mai putin expus riscului de imbolnavire (VIDEO)

Premierul Romaniei a declarat in cursrul zilei de duminica, cu mai putin de 24 de ore inainte de inceperea noului an scolar ca are incredere in dascalii si in sistemul de educatie din tara. Mai mult.

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si.

Premierul Ludovic Orban, despre metroul din Drumul Taberei: ISU are cateva obiectii. Inaugurarea se va face dupa rezolvarea lor, intr-un timp relativ scurt

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex ar urma sa faca vineri, 11 septembrie, receptia metroului din drumul Taberei. insa, potrivit premierului Ludovic Orban,.

Ludovic Orban ii acuza pe adversarii electorali din PSD ca mituiesc alegatorii

Ludovic Orban a spus la un miting electoral desfasurat duminica la Calarasi ca exista anumiti indivi.

Ludovic Orban, despre PSD: Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic. Eu nu pot sa-i promit unui pensionar ca i se va dubla pensia, ei fac lucrul asta cu nerusinare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la evenimentul de prezentare a liberalilor din Mehedinti care candideaza la alegerile locale, ca acestia trebuie sa lupte cu PSD care este un inamic extrem de.

Ludovic Orban: Alegerile locale nu se amana. Sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca le vor pierde

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nici nu se pune problema unei amanari a alegerilor locale din 27 septembrie, asa cum cer liderii PSD. Potrivit premierului, demersul social-democratilor este doar o in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )