Libnet.ro
UNICEF

00:07

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Am vazut abordari partizane care nesocotesc eforturile uriase pe care le-a facut Guvernul Cateva dintre masurile luate in sprijinul mediului de afaceri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre partenriatul dintre Guvern si mediul de afaceri si rezultatele pe care acesta le-a generat. Orban a enumerat mai multe masuri luate de Executiv in sprijinul.

Ludovic Orban: Trebuie sa stavilim cu orice pret cresterea numarului de cazuri, pastrand economia in stare de functionare

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in timpul sedintei de Guvern, ca obiectivul Guvernului este acela de a opri cu orice pret cresterea numarului de cazuri COVID-19 din Romania, fara a afecta.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

Ludovic Orban: Dintre tarile Uniunii Europene, suntem singura tara care a crescut investitiile cu adevarat. Salariul mediu net a crescut cu 7,5%

Ludovic Orban a vorbit, sambata, in cadrului unei conferinte de presa, despre situatia economica a Romaniei in anul2020. Potrivit premierului, Romania se situeaza pe primul loc din Uniunea Europeana la.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Ludovic Orban: Urmarim cu mare atentie eficienta masurilor pe care le-am dispus Ce spune premierul despre scenariul in care Romania ar putea avea 10.000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca autoritatile urmaresc cu atentie daca masurile restrictive pe care le-au dispus pentru a limita raspandirea noului coronavirus isi dovedesc eficienta.

Ludovic Orban, vesti proaste. Cand ar putea ajunge un vaccin anti-COVID in Romania

Ludovic Orban a declarat, vineri, ca pana nu se termina testele clinice este greu de estimat cand va fi disponibil un vaccin anti-COVID. Premierul a dat, insa, asigurari ca Romania nu va fi discriminata in ceea ce priveste distribuirea dozelor la nivelul Uniunii Europene.

Reprezentantii celei mai mari companii din Polonia, PKN Orlen, vin sa discute cu Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban are in programul de joi o intalnire cu reprezentantii companiei energetice PKN Orlen. Este cea mai mare companie poloneza si una dintre cele mai importante din domeniul petrolier din Europa. La intalnire va participa si ministrul economiei Virgil Popescu.

Ludovic Orban, despre cazurile zilnice de COVID-19: Este o crestere semnificativa, care a depasit un pic asteptarile. Nu ne asteptam saptamana aceasta la 6.000 de cazuri

Premierul Ludovic Orban spune ca faptul ca Romania a inregistrat in aceasta saptamana peste 6. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depasit asteptarile Guvernului. in aceste conditii,.

Ludovic Orban: Se vorbeste despre carantinarea totala. Suntem departe de o astfel de decizie. Suntem intr-o permanenta evaluare a unor posibile masuri pe care le putem lua (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Romania este departe de impunerea unei carantinari totale pentru a limita raspandirea numarului de infectari cu coronavirus. Seful Guvernului a declarat ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )