Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban anunta o posibila finantare de la UE pentru Institutul Regional de Oncologie Timisoara

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban anunta o posibila finantare de la UE pentru Institutul Regional de Oncologie Timisoara

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata la Timisoara, referitor la Institutul Regional Oncologic din Timisoara, ca este nevoie de un studiu de fezabilitate si apoi de realizarea documentantiei tehnico-economice. El a mai spus ca ar putea fi pregatita o finantare in cadrul exercitiului financiar multianual, adica pe bugetul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

LUDOVIC ORBAN: Exista circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca exista aproximativ 1. 000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD si Cabinetul pe care il conduce va interveni cu un act normativ pentru a prelungi cu un an de zile termenul de finalizare a lucrarilor din PNDL 1, astfel incat autoritatile locale care au beneficiat de finantare sa nu fie nevoite sa returneze banii Executivului. El a adaugat ca va fi un PNDL 3 anul viitor, dar dupa ce vor fi finalizate PNDL 1 si PNDL 2, potrivit News.

Orban anunta ca nu vor fi facute numiri in conducerea Romgaz

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca nu va fi facuta nicio numire in Consiliul de Administratie al Romgaz in aceasta saptamana, in conditiile in care pe ordinea de zi a adunarii actionarilor de vineri, 23 octombrie, apare numirea a trei noi membri ai Consiliului de Administratie, relateaza G4media.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

LUDOVIC ORBAN: After-school-urile au ramas deschise pentru ca nu au existat cazuri de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca after-school-urile au ramas deschise deoarece au respectat masurile si nu au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

Ludovic Orban, raspuns pentru USR: Premierul il da partidul care castiga alegerile Ciolacu intervine si el: Sa ramana scris. Va fi de la PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Timisoara, intrebat daca va fi premier si dupa alegerile din decembrie, ca primul ministru il da partidul care castiga alegerile, in replica dupa ce USR-PLUS a anuntat ca intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Guvern. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a intrat si el in discutie si a replicat: Sa ramana scris. Asa este! Iar premierul va fi de la PSD!.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL este acela de a castiga alegerile. Adversarul nostru politic este PSD, care continua sa reprezinte un pericol grav pentru Romania (VIDEO)

Obiectivul PNL este acela de a castiga alegerile, a subliniat premierul Ludovic Orban, presedintele formatiunii, sambata, la Timis. Premierul este desemnat de partidul care castiga alegerile. Acesta.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL este acela de a castiga alegerile. Adversarul nostru politic este PSD, care continua sa reprezinte un pericol grav pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a subliniat ca obiectivul liberalilor este acela de a castiga alegerile. Concentrarea noastra este pe lupta impotriva PSD, a subliniat prim-ministrul, sambata, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )