Libnet.ro
UNICEF

12:30

LUDOVIC ORBAN: Exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte produse din carne de porc in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte produse din carne de porc in UE

Primul ministru Ludovic Orban anunta ca exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana din cauza ca Ministerul Agriculturii nu a respectat planul privind combaterea pestei porcine africane pe care si l-a asumat in fata oficialilor Comisiei Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana

Primul ministru Ludovic Orban anunta ca exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana din cauza ca Ministerul Agriculturii nu a respectat planul privind combaterea pestei porcine africane pe care si l-a asumat in fata oficialilor Comisiei Europene.

Orban: Exista riscul ca Romaniei sa i se interzica sa exporte carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca exista riscul ca Romaniei sa-i fie interzis exportul de carne de porc in Uniunea Europeana ca urmare a faptului ca fostul Guvern nu s-a tinut de cuvant in.

Ludovic Orban: Exista riscul ca Romaniei sa i se intrezica sa exporte carne si produse de carne de porc in UE. Petre Daea a semnat un ordin dupa investirea Guvernului PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este posibil ca Romaniei sa i se interzica exportul de carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana.

Ion Ghizdeanu, demis de Guvernul PNL de la Comisia de Prognoza. Ludovic Orban: Exista un minus de aproape 11 miliarde de lei in veniturile bugetare

Ion Ghizdeanu va fi demis de catre Guvernul PNL de la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza, a anuntat Ludovic Orban, care a precizat ca exista un minus de 11 miliarde de lei pe zona veniturilor.

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

Orban: Avem situatii critice in mai multe companii de stat. Exista riscul ca ROMATSA sa nu mai functioneze

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca sunt situatii critice in mai multe companii de stat, precum Tarom, existand chiar riscul ca ROMATSA sa nu mai functioneze, din cauza unei popriri puse pe conturi.

Ungurii rad de Ludovic Orban. Asemanarea nebanuita dintre noul premier al Romaniei si premierul Ungariei

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

Premierul Ludovic ORBAN, primul interviu in calitate de prim-ministru al Romaniei, la Dosar de politician: Miercuri, de la ora 21.00, in direct pe B1 TV

Ludovic Orban vine in studioul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician, miercuri, de la ora 21. 00, in noua sa calitate de prim-ministru al Romaniei. Ludovic Orban va vorbi despre prioritatile.

LUDOVIC ORBAN: Dorim cresterea salariului minim, dar nu dorim ca aceasta sa provoace consecinte economice negative

Guvernul sustine cresterea salariului minim pe economie, dar nu doreste ca aceasta sa provoace consecinte economice negative , a afirmat, joi, premierul Ludovic Orban, care a afirmat ca doreste si cresterea pensiilor si a amintit ca exista un deficit la fondul de pensii de peste 2 miliarde de lei.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )