Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban: NU va aparea o taxa noua de mediu!

B1 B1,
Ludovic Orban: NU va aparea o taxa noua de mediu!

Premierul Ludovic Orban sa asigurari ca nu va fi introdusa o taxa de mediu, asa cum s-a zvonit in presa. Vreau din nou sa fac o precizare: la conferinta de presa la Ministerul Mediului - asa se nasc. continuă pe B1

Ludovic Orban despre taxa clawback: Firmele de medicamente nu mai pot suporta aceasta povara fiscala si se retrag de pe piata

Taxa clawback a crescut de la 7 - 8%, cat era la inceput, la 26 - 27%, iar aceasta taxa este suportata de firmele din domeniu, care nu mai pot sa suporte efectiv aceasta povara fiscala si care incetul cu incetul se retrag de pe piata, a declarat joi premierul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa comuna cu noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si cu vicepremierul Raluca Turcan.

PNL reinvie taxa auto. Ludovic Orban: Cred ca trebuie conceputa ca taxa de poluare

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca vrea sa introduca o taxa de poluare pentru autoturismele aflate la prima inmatriculare, al carei cuantum sa depinda de cantitatile de noxe emise de masina.

Ludovic Orban: Deficitul bugetar a fost mascat!

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, ca deficitul bugetar a fost mascat pana in prezent, pe sp.

Ludovic Orban: Nu noi am bagat RADET in faliment

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca falimentul RADET a fost generat de cei care au condus Primaria Capitalei, care au fost din zona PSD, in ultimii 12 ani. Fac o precizare, adversarii nostri politici se.

Ludovic Orban: Falimentul RADET este iminent

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca falimentul Regiei Autonome de Distributie si Transport al Energiei Termice RADET) este iminent. Dupa cunostinta mea, luni trebuie sa se pronunte instanta.

Orban promite ca anul viitor nu va aparea nicio taxa noua si face noi precizari despre taxa auto: Asa se nasc fake news-urile

Dupa o discutie vineri cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, premierul Ludovic Orban a declarat ca in cursul anului viitor nu va aparea nicio taxa noua. Referindu-se la taxa auto, Orban a comentat ca asa se nasc fake news-urile, adaugand ca discutia a fost una de principiu. Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

Ludovic Orban anunta ca Adriana Cotel, numita de Sorina Pintea manager la Fundeni in ultima zi de mandat, va fi schimbata din functie. Si conducerea CNAS va fi schimbata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, raspunzand intrebarii unui jurnalist, ca Adriana Cotel va fi schimbata din functia de manager al Institutului Fundeni. Cotel a fost numita manager la Fundeni de Sorina Pintea luni, in ultima zi de mandat a fostului ministru. Ludovic Orban a lasat sa se inteleaga ca si conducerea Casei de Asigurari de Sanatate va fi schimbata: Sigur ca da, a raspuns Orban, intrebat daca va schimba conducerile Institutului Fundeni si a CNAS.

Premierul Ludovic ORBAN, primul interviu in calitate de prim-ministru al Romaniei, la Dosar de politician: Miercuri, de la ora 21.00, in direct pe B1 TV

Ludovic Orban vine in studioul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician, miercuri, de la ora 21. 00, in noua sa calitate de prim-ministru al Romaniei. Ludovic Orban va vorbi despre prioritatile.

Ungurii rad de Ludovic Orban. Asemanarea nebanuita dintre noul premier al Romaniei si premierul Ungariei

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )