Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL reinvie taxa auto. Ludovic Orban: Cred ca trebuie conceputa ca taxa de poluare

Adevărul Adevărul,
PNL reinvie taxa auto. Ludovic Orban: Cred ca trebuie conceputa ca taxa de poluare

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca vrea sa introduca o taxa de poluare pentru autoturismele aflate la prima inmatriculare, al carei cuantum sa depinda de cantitatile de noxe emise de masina. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere

Premierul Ludovic Orban anunta, reluand afirmatiile facute in sedinta de Guvern, ca a inceput deja sa semneze decizii de demitere a unor secretari de stat, dand ca exemple deciziile de eliberare din functie ale fiilor unor politicieni precum Adrian Nastase, Dumitru Buzatu sau fiul generalului in rezerva Marian Tutilescu. Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere, a afirmat primul ministru.

Guvernul PNL va creste salariul minim. Orban promite o noua organigrama pentru fiecare minister: Vom face o dimensionare cat se poate de serioasa a necesarului de personal

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca salariul minim va creste, dar ca aceasta masura va fi luata in armonie cu indicatori economici obiectivi, precum si cu realitatea din mediul.

Ludovic Orban: Taxa clawback a devenit cel mai mare inhibitor in dezvoltarea pietei de medicamente si trebuie rediscutata Nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pe programe de sanatate, nici in privinta CNAS (VIDEO)

Taxa clawback - o taxa speciala din industria farmaceutica trebuie rediscutata, pentru ca, asa cum a fost gandita, a devenit cel mai mare inhibitor in dezvoltarea pietei de medicamente, a declarat.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

Ludovic Orban despre taxa clawback: Firmele de medicamente nu mai pot suporta aceasta povara fiscala si se retrag de pe piata

Taxa clawback a crescut de la 7 - 8%, cat era la inceput, la 26 - 27%, iar aceasta taxa este suportata de firmele din domeniu, care nu mai pot sa suporte efectiv aceasta povara fiscala si care incetul cu incetul se retrag de pe piata, a declarat joi premierul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa comuna cu noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, si cu vicepremierul Raluca Turcan.

Ludovic Orban: Prima sedinta de investitura boicotata in 30 de ani Ce masuri propune premierul desemnat si ce mesaj a avut pentru fiecare partid din Parlament (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, in debutul sedintei de investitura din plenul reunit al Parlamentului, ca PNL si partidele ce vor sprijini noul cabinet trebuie sa readuca Romania pe un.

Ludovic Orban isi numara victimele din PSD: Vreo 40

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de.

MAREA DEPESEDIZARE din ministere si institutii publice: Premierul Ludovic Orban a eliberat din functie 38 de secretari de stat. Gabriela Zoana, Doru-Claudian Frunzulica si Rodica Nassar, printre cei vizati

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a confirmat eliberarea din functie a secretarilor de stat PSD. Am semnat a doua transa, am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat PSD. Maine voi.

Ludovic Orban anunta cati secretari de stat PSD a eliberat din functie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca a eliberat din functie aproape 40 de secretari de stat PSD. Astazi, am mai semnat a doua transa. Am eliberat din functie cred ca aproape 40 de secretari de stat.

Cum a reactionat Ludovic Orban cand a fost acuzat ca ar consuma prea mult alcool. Sunt acuzat ca sunt betiv

Adversarii politici ai lui Ludovic Orban l-au criticat vehement in ultima vreme, iar acuzele continua sa curga la adresa lui si dupa preluarea functiei de premier al Romaniei. Liderul PNL a fost acuzat, intre altele, ca ar consuma prea mult alcool. Ultima reactie oferita de liderul PNL cu privire la acest subiect a fost oferita .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )