Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban, atac la adresa Gabrielei Firea: Ar trebui sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului, la cheltuielile nesabuite care nu au niciun fel de utilitate

B1 B1,
Ludovic Orban, atac la adresa Gabrielei Firea: Ar trebui sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului, la cheltuielile nesabuite care nu au niciun fel de utilitate

Premierul Ludovic Orban i-a transmis Gabrielei Firea, joi seara, in cadrul conferintei de presa de la Constanta,sa reflecteze ladezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului, ca. continuă pe B1

Nicusor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce a aflat ce datorii i-a lasat mostenire: Am avut un primar absent

Nicusor Dan este tot mai aproape de a deveni primar cu toate actele in regula, iar acesta a tras deja primele concluzii cu privire la problemele majore cu care se confrunta Primaria Capitalei. Viitorul edil trage un semnal de alarma cu privire la datoriile ramase mostenire, dar si vizavi de activitatea Gabrielei Firea din ultima .

Orban despre Firea: Sa reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat in administratia Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a declarat referitor la declaratiile Gabrielei Firea ca PSD il cheama in Par.

Nicusor Dan s-a instalat primar. Orban ii cere un audit asupra activitatii Gabrielei Firea

Nicusor Dan s-a instalat in functia de primar general al Capitalei, iar Ludovic Orban i-a cerut un a.

Marcel Ciolacu, atac la Ludovic Orban dupa ce a incalcat legea: Folosesc Politia Romana in scopuri politice

Marcel Ciolacu a readus in discutie aniversarea cu scandal a premierului Ludovic Orban din biroul sau de la guvern. Presedintele PSD l-a acuzat pe seful Executivului ca foloseste Politia Romana in scopuri politice. Marcel Ciolacu, atac la premier: Orban si ai sai folosesc Politia Romana in scopuri politice. Este o rusine! Fotografia din biroul premierului .

Cum a reactionat presa franceza dupa declaratiile taioase la adresa PSD facute de Ludovic Orban la Paris

Vizita premierului roman, Ludovic Orban, in Franta are ecouri bune, dar Romania pare a se adanci intr-o criza politica generata de faptul ca social-democratii vor amanarea scrutinului legislativ, transmite cotidianul francez Le Figaro.

Instanta valideaza mandatul lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Judecatorii au constatat ca oamenii Gabrielei Firea au depus tardiv cele 52 de apeluri

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul de primar al Capitalei obtinut de Nicusor Dan la alegerile locale, dupa ce a respins ca tardiv formulate apelurile declarate de oamenii Gabrielei Firea impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti pronuntata in data de 12 octombrie.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei. Ce planuieste Guvernul Romaniei

Luni, in cadrul unei vizite oficiale la Paris, Ludovic Orban a facut declaratii despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu. El sustine ca in masura in care populatia respecta regulile, riscul de raspandire a COVID-19 se diminueaza si nu va fi nevoie de noi masuri. Ludovic Orban, anuntul oficial despre carantinarea populatiei Premierul Ludovic .

LUDOVIC ORBAN: in calitate de premier, voi sprijini toate proiectele initiate de Nicusor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca va sustine toate proiectele initiate de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si s-a angajat ca Executivul va duce la bun sfarsit proiecte care tin de zona guvernamentala, dar, de fapt, genereaza beneficii pentru Bucuresti.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru trebuie sa fie sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca obiectivul este sa stopam cu orice pret cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, incercand sa afectam cat mai putin economia. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca sunt 368 de localitati au depasit 3 cazuri la mie, mai multe astazi cu 15 decat ieri.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )