Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nicusor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce a aflat ce datorii i-a lasat mostenire: Am avut un primar absent

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, atac dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce a aflat ce datorii i-a lasat mostenire: Am avut un primar absent

Nicusor Dan este tot mai aproape de a deveni primar cu toate actele in regula, iar acesta a tras deja primele concluzii cu privire la problemele majore cu care se confrunta Primaria Capitalei. Viitorul edil trage un semnal de alarma cu privire la datoriile ramase mostenire, dar si vizavi de activitatea Gabrielei Firea din ultima . continuă pe Playtech

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a platit stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati. Firea: O noua zi, un nou fake news (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a oprit plata stimulentelor datorate adultilor cu dizabilitati din Bucuresti. O noua zi, un nou fake news, a anuntat imadiat Firea. Intre.

NICUSOR DAN, DUPA VALIDAREA DEFINITIVA A MANDATULUI: incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

Instanta valideaza mandatul lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Judecatorii au constatat ca oamenii Gabrielei Firea au depus tardiv cele 52 de apeluri

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul de primar al Capitalei obtinut de Nicusor Dan la alegerile locale, dupa ce a respins ca tardiv formulate apelurile declarate de oamenii Gabrielei Firea impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti pronuntata in data de 12 octombrie.

NICUSOR DAN: Niciun beneficiar de plati sociale nu va suferi din pricina batjocurii administratiei Firea

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis, astazi, ca persoanele adulte cu handicap vor primi stimulentul financiar oferit de municipalitate, precizand ca se va ocupa de rezolvarea acestei probleme dupa ce isi va prelua mandatul.

Firea, despre Nicusor Dan: A trecut a doua zi de la validare si nu a depus juramantul. Zilele trecute se plangea ca eu il blochez

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca au trecut doua zile de cand Nicusor Dan a fost validat ca edil al Bucurestiului, si nu a depus juramantul, prin urmare nu a venit la munca.

Gabriela Firea: Nicusor Dan, treci la munca si lasa fake news! Acum esti validat si nu te mai retine nimeni

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, il acuza pe succesorul sau, Nicusor Dan, ca propaga informatii false si ii cere acestuia sa se apuce de munca.

Nicusor Dan: Primarul in functie este cel ales in 2016, Gabriela Firea, si o sa fie pana joi, vineri, cand o sa fiu instalat, deci responsabilitatea pentru tot ce se intampla in Bucuresti ii revine pana atunci (VIDEO)

Nicusor Dan a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca exista o oarecare confuzie pentru ca multa lume are impresia ca el este deja de o luna de zile primar general al Capitalei, desi.

Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale USR: Firea trebuie sa plece! - UPDATE

Mandatul lui Nicusor Dan de primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel Bucuresti, decizia fiind definitiva.

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva.

Nicusor Dan, prima declaratie dupa validarea mandatului: Sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )