Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban, atac la Gabriela Firea: Are cereri lipsite de bun-simt

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac la Gabriela Firea: Are cereri lipsite de bun-simt

Seful Guvernului taxeaza dur cererea primarului Capitalei de a primi peste 600 de milioane de lei. continuă pe Antena3

Gabriela Firea arunca bomba: Pentru bucuresteni, Dragnea egal Orban

Gabriela Firea a venit cu un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban. Primarul general al Capitalei il compara pe premier, cu fostul lider PSD Liviu Dragnea. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al Gabrielei Firea si sustine ca Orban este intr-un razboi cu oamenii de cultura si tinerii din Bucuresti.

Ludovic Orban, referitor la dublarea alocatiilor pentru copii: Avem incredere in presedintele nostru, ca de aia l-am sustinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, referitor la dublarea alocatiilor pentru copii decisa de deputati, ca are incredere in presedintele Klaus Iohannis ca va lua o decizie buna, adaugand ca PNL a atras deja atentia ca PSD a adus Romania pe marginea prapastiei prin masurile luate in timpul guvernarii.

Premierul Ludovic Orban: PSD sa nu isi mai bata joc de Romania. Au creat dezechilibre majore la nivel economic si au facut praf sistemele publice mari

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, referitor la dublarea alocatiilor pentru copii decisa de deputati, ca are incredere in presedintele Klaus Iohannis ca va lua o decizie buna, adaugand ca PNL a.

ALDE o da in judecata pe Gabriela Firea. De unde a plecat scandalul

Tomnita Florescu, viceprimar al Capitalei si consilider general al ALDE, a anuntat ca o da in judecata pe Gabriela Firea, acuzand-o de calomnie. Decizia vine dupa ce primarul general a sugerat ca unii membri ai ALDE fac trafic de influenta.

Gabriela Firea, data in judecata de viceprimarul capitalei

Viceprimarul Capitalei, Tomnita Florea ALDE), o da in judecata pe Gabriela Firea, primarul general .

Gabriela Firea va fi data in judecata. Primarul general este acuzat de viceprimarul Capitalei de calomnie: Ati deprins nesanatoasa tendinta de a va comporta precum o stapana

Viceprimarul Tomnita Florea o da in judecata pe Gabriela Firea, pe care o acuza de calomnie, dupa ce primarul general i-a imputat, la randul sau, politicienei din ALDE ca ar fi incercat sa-l impuna ca.

Platile in avans catre ELCEN, refuzate de Gabriela Firea. Ministrul Energiei: Nepunerea in practica a unei hotarari de Consiliu General, mie mi se pare ca duce spre o infractiune (VIDEO)

Primarul Caputalei Gabriela Firea refuza sa plateasca gazele naturale necesare producerii de apa calda si caldura. Concret este vorba despre plata in avans catre ELCEN pe care edilul Capitalei nu vrea sa o fa.

Robert Turcescu, declaratie in premiera: El e singurul om care o poate bate pe Gabriela Firea la Capitala!

Deputatul din Partidul Miscarea Populara a facut delaratii in premiera despre batalia pentru primaria Bucurestiului. Ce a spus Robert Turcescu si ce sanse ii da actualului edil? Robert Turcescu, despre batalia pentru primaria Capitalei Deputatul din cadrul formatiunii Miscarea Populara a sustinut ca nici Vlad Voiculescu si nici Nicusor Dan nu au sanse in batalia .

Gabriela Firea: Alocarea a 1,5% din PIB pentru bugetul Capitalei este un drept al bucurestenilor, nu o pretentie

Alocarea a 1,5 % din PIB pentru bugetul Capitalei este un drept al bucurestenilor si nu o pretentie neintemeiata, a afirmat joi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

LUDOVIC ORBAN: Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )