Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila: Mihai Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila: Mihai Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de marti, a declarat, la Ploiesti, premierul. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila: Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar; mi-as dori sa fie o femeie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european.

Viorica Dancila: Mihai Fifor este un candidat potrivit pentru postul de comisar european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca Mihai Fifor ar putea fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, insa exista si alte optiuni care ar urma sa fie discutate in sedinta.

Viorica Dancila: Fifior e un candidat potrivit pentru postul de comisar european

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ar fi un candidat potrivit pentru postul de comisar european, dar ar putea fi nominalizata si o femeie pentru aceasta functie, la Comitetul Executiv National al PSD de.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

Victor Ponta: Viorica Dancila ramane un candidat ridicol pentru alegerile prezidentiale, cu tot sprijinul institutiilor statului si al coruptilor

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, sambata, ca Viorica Dancila, propunerea PSD pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, ramane un candidat ridicol, cu toti banii, dar si cu.

Dancila nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata ca nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european si a precizat ca aceasta beneficiaza de tot sprijinul ei, desi comisia juridica a Parlamentului European a stabilit ca Plumb se afla in conflict de interese.

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dancila din spatele gratiilor

Lovitura pentru Viorica Dancila! Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a facut apel la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care i-au fost respinse contestatiile facute la Statutul PSD si alegerea in functiile de.

Ursula von der Leyen ii cere premierului Dancila inlocuirea rapida a Rovanei Plumb, pentru postul de comisar european

Presedinta desemnata a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a cerut luni inlocuirea rapida a candidatilor Romaniei si Ungariei, dupa ce nominalizatii celor doua tari pentru postul de comisar european au.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

Viorica Dancila confirma ca Mihai Fifor ar putea fi noua propunere de comisar european: Nu este o obligatie ca Romania sa propuna o femeie

Premierul Viorica Dancila afirma ca PSD va decide, marti, in Comitetul Executiv National, care va fi noua propunere pentru postul de comisar european. Liderul PSD sustine ca nu exista o obligatie ca Romania sa propuna o femeie si ca Mihai Fifor ar fi un candidat potrivit. Adevarul a scris ieri ca Mihai Fifor, secretarul general al PSD, va fi propus pentru functia de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Plumb.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )