Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Avem aproape 50 de localitati in carantina. in Bucuresti a fost un ritm de crestere liniar si cred ca este posibil, fara sa dispunem astfel de masuri, sa oprim cresterea numarului de cazuri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca in acest moment, aproximativ 50 de localitati din Romania se afla in carantina, precizand ca in orasele din Salaj care au fost carantinate la inceputul lunii. continuă pe B1

Ambasadorul SUA la Bucuresti l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban pentru raspunsul prompt si profesionist, in cazul incendiului de la Piatra-Neamt. Diplomatul a solicitat arborarea steagului in berna

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, l-a felicitat pe primul ministrul Ludovic Orban, pentru raspunsul prompt in cazul incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Totodata,.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va sustine proiectele Primariei Capitalei destinate asigurarii unui mediu sanatos

Guvernul si Ministerul Mediului vor sustine proiectele Primariei Capitalei privind asigurarea unui mediu sanatos, astfel incat bucurestenii sa aiba un oras curat, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban si secretarul de stat Raed Arafat, sedinta de urgenta la Ministerul de Interne, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Ministerul de Interne a activat, sambata seara, o celula de criza la care participa premierul Ludovic Orban, dar si secretarul se stat in MAI, Raed Arafat. Sedinta are loc dupa incendiul tragic de la Piatra Ne.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ludovic Orban: Credeti-ne cand spunem ca nu vom majora taxe si impozite. Daca vrem sa avem o revenire rapida, normal ca nu punem frane de natura fiscala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, vineri, prioritatile de guvernare pentru perioada urmatoare, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei. Seful Executivului a anuntat.

Firea, mesaj dur pentru Ludovic Orban: Ludovice, uite-asa un obraz gros avem! Dar sa nu mai zici cuiva! Sa ramana intre noi!

Gabriela Firea a postat, luni seara, un mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce impreuna cu primarul Capitalei Nicusor Dan, a efectuat controale in spitalele din subordinea Primariei Capitalei.

Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Data fiind legatura puternica dintre tarile noastre, am tinut sa fiu primul.

Ludovic Orban: Maia Sandu va aduce Moldova mai aproape de Romania si de Uniunea Europeana

Premierul roman Ludovic Orban a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la prezidentiale in fata lui Igor Dodon. Prim-ministrul a mentionat suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova.

Ludovic Orban: Am inventariat posibilitatea cresterii numarului de paturi la ATI Nu am gasit nereguli in spitale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vizitat, alaturi de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spitalele din Bucuresti. La finalul zivitezi, primul-ministru a oferit o serie de declaratii. Totodata, el a precizat faptul.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )