Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinare: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Raed Arafat va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca majoritatea statelor in care exista comunitati numeroase de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Piatra Neamt: Fara speculatii. Tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi (VIDEO)

Dupa o sedinta de urgenta la MAI, Ludovic Orbana mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a spus ca nu ar trebui sa se faca speculatii despre cauzele incendiului pana cand nu.

Ludovic Orban, despre lipsa apei calde in unele cartiere din Capitala: Primarul general a gasit o solutie impreuna cu Ministerul Economiei

Premierul Lodovic Orban a oferit joi, n cadrlul unei vizite de lucru la Transgaz, noi detalii despre amplul program de reabilitare a retelei de termoficare din Bucuresti, cu ajutorul fondurilor europene.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban trebuie sa se opreasca cu minciunile, din respect pentru cei care au murit!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut, duminica, premierului si prefectului de Neamt sa se opreasca cu minciunile, cu trimitere la afirmatiile celor doi politicieni despre lipsa de legalitate in care functiona sectia ATI unde erau tratati bolnavii cu coronavirus la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Ludovic Orban: Le promit romanilor ca vinovatii vor fi identificati si vor fi trasi la raspundere cu severitate

Prim-Ministrul Orban a transmis, duminica, un mesaj de condoleante familiilor celor care au murit in urma incendiului declansat la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, asigurandu-le ca se vor gasi cele mai bune solutii de tratament pentru raniti iar vinovatii vor fi gasiti si vor fi trasi la raspundere.

LUDOVIC ORBAN: La Spitalul Judetean au fost facute lucrari de constructii fara avizul DSP si ISCIR

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt au fost facute lucrari de constructii fara avizul Directiei de Sanatate Publica DSP) si al Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )