Libnet.ro
UNICEF

11:45

LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de personalitati care ne arata faptul ca nu avem dreptul sa cedam in fata agresivitatii antisemitismului sau a oricaror forme de discriminare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de personalitati care ne arata faptul ca nu avem dreptul sa cedam in fata agresivitatii antisemitismului sau a oricaror forme de discriminare

Premierul Ludovic Orban a afirmat la evenimentul aniversar organizat de catre ambasada SUA, la implinirea varstei de 98 de ani de catre Iancu Zuckerman, supravietuitor al Holocaustului, ca este nevoie de exemple si de astfel de personalitati care sa arate, prin exemplul personal, ca nu avem dreptul sa cedam in fata oricaror forme de discriminare si antisemitismului. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Avem un spital privat cu care am discutat si care este pregatit sa deschida spitalul cu 30 de paturi de Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban afirma ca un spital privat s-a aratat dispus sa puna la dispozitie 30 de paturi de Terapie Intensiva pentru bolnavii cu COVID-19, insa reprezentantii unitatii sanitare au cerut autoritatilor sa asigure personal medical pentru ingrijirea bolnavilor, transmite News. ro.

Ludovic Orban: Suntem singura tara care a crescut investitiile publice in vreme de criza economica Pentru HoReCa, vom introduce o forma de ajutor de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Romania e singura tara care a crescut investitiile publice in vreme de criza economica. Acesta precizat ca firmele romanesti au avut mai putin.

Ludovic Orban: Au crescut productia industriala, investitiile, salariul mediu net si consumul Avem una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE Pastram somajul tehnic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca numarul de angajati din Romania a crescut, in ciuda crizei economice generate de epidemia de coronavirus. Seful Guvernului a mai spus ca au crescut.

Ludovic Orban, motivul inchiderii pietelor: Cei care merg acolo sunt persoane mult mai vulnerabile

Premierul Ludovic Orban sustine ca suspendarea activitatii pietelor care functioneaza in spatii inchise se justifica prin faptul ca acestea nu sunt foarte bine amenajate, iar cei care merg la piata sunt persoane in varsta, mult mai vulnerabile.

Ludovic Orban: Primul nostru obiectiv e sa oprim cresterea numarului de cazuri. Noi suntem pe locul 17 la nivel european

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineata faptul ca obiectivul numarul unu pentru Guvern este sa opreaca cresterea accelerata a numarului de cazuri.

VIDEO Orban ,,Avem prevazuta o crestere la Victor Babes cu un numar de cel putin 10 paturi la ATI

Ludovic Orban declara ca se fac eforturi pentru cresterea numarului de paturi la ATI.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Ultima ora. Ludovic Orban, vestea pe care romanii nu voiau sa o auda. Adevarul despre noile restrictii introduse in toata Romania

Ludovic Orban a vorbit in cursul acestei dimineti despre noile restrictii introduse de astazi in toata Romania. Premierul a explicat motivele pentru care s-au luat aceste decizii, iar in acelasi timp si-a cerut scuze pentru inconvenientele aparute. Sanatatea romanilor este prioritara Ultimele zile au fost extrem de tensionate in urma deciziilor luate de autoritati. De .

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Scandal la nivel inalt. Alexandru Rafila contrazice tot ce a spus Ludovic Orban

Asa cum era de asteptat, declaratiile facute de Ludovic Orban duminica seara conform carora adolescentii sunt raspandaci de virus nu au ramas fara raspuns. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, il contrazice pe premierul Romaniei. Alexandru Rafila, despre raspandirea coronavirusului printre copii si adolescenti Dupa declaratiile facute de Ludovic Orban legate de .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )