Libnet.ro
UNICEF

01:05

Audierile ministrilor propusi incep marti. Ludovic Orban: PNL va discuta cu toate partidele, pentru formarea unei majoritati in Parlament. Mai putin cu PSD, evident (VIDEO)

B1 B1,
Audierile ministrilor propusi incep marti. Ludovic Orban: PNL va discuta cu toate partidele, pentru formarea unei majoritati in Parlament. Mai putin cu PSD, evident (VIDEO)

PNL va discuta cu formatiunile politice si cu grupurile parlamentare, pentru a incerca sa formeze o majoritate in Parlamentul Romaniei, a precizat premierul interimar Ludovic Orban, in conditiile in care. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Parlamentarii PSD vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca parlamentarii partidului vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu, adaugand ca ii e greu sa creada ca un ministru care a avut pana acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari va primi de aceasta data un unul pozitiv.

LUDOVIC ORBAN: PNL il va sustine pe Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei

Partidul National Liberal va sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei, a declarat, ieri, Ludovic Orban, presedintele formatiunii politice.

PNL schimba un singur ministru si nu ia USR la guvernare. Ludovic Orban nu intra in Executiv. Nicusor Dan, validat candidat pentru Capitala

Biroul Executiv al PNL s-a reunit vineri dimineata pentru a stabili lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu si programul de guvernare care vor fi depuse la Parlament. in aceeasi sedinta, conducerea liberalilor au validat candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei.

Biroul Executiv al PNL se reuneste astazi pentru a stabili lista ministrilor propusi si programul de guvernare

Biroul Executiv al PNL se reuneste, astazi, intr-o sedinta, pentru a stabili lista ministrilor propusi in Cabinetul Citu si programul de guvernare care vor fi depuse la Parlament. in aceeasi sedinta, conducerea liberalilor trebuie sa voteze si sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan pentru functia de primar general al Capitalei.

Ludovic Orban isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat, luni intr-o conferinta de presa, ca isi doreste un calendar cat mai rapid pentru investirea Guvernului Citu, in cadrul caruia audierile sa aiba loc marti si miercuri, iar votul sa fie joi sau luni.

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Ludovic Orban exclude desfiintarea SIIJ prin OUG: Putem sa ne angajam raspunderea sau sa sustinem proiectul de lege initiat de PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, seful PNL, a reiterat ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie face parte din programul liberal de guvernare, dar a exclus o eventuala ordonanta de urgenta pentru.

Orban: PNL e la peste 30% in Bucuresti. Avem capacitatea de a castiga in patru sectoare (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca PNL are 30% in Bucuresti si este umar la umar cu PSD. El a mai precizat ca liberalii au capacitatea de a castiga in patru sectore, iar batalia cea mai grea va fi in Sectorul.

Orban: PNL are peste 30% in Bucuresti, suntem umar la umar cu PSD. Putem castiga patru sectoare cu candidati PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca, in urma unui sondaj de opinie, PNL are 30 la suta in Bucuresti si este umar la umar cu PSD.

Ce spune Ludovic Orban despre vaccinarea obligatorie

Prea159;edintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii sunt de acord an principiu sa se gaseasca o formula de responsabilizare a parinapoundilor an vederea vaccinarii copiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )