Libnet.ro
UNICEF

11:15

LUDOVIC ORBAN: Viorica Dancila este complet rupta de realitatea societatii romanesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Viorica Dancila este complet rupta de realitatea societatii romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca premierul Viorica Dancila este complet rupta de realitatea societatii romanesti si ca este inconjurata de oameni care o impiedica sa vada adevarul. Orban a afirmat ca Dancila este produsul lui Dragnea, care probabil o considera un rebut. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni noile propuneri de ministri la Palatul Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila este asteptata sa trimita luni, la Palatul Cotroceni, noile propuneri de ministri, respectiv judecatorul Dana Girbovan la Ministerul Justitiei, Serban Valeca la Ministerul Educatiei si Mihai Fifor la Ministerul Afacerilor Interne, scrie Mediafax.

Ludovic Orban, dupa discursul premierului Dancila: E rupta complet de realitatea societatii romanesti

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca Viorica Dancila ar fi rupta de realitatea societatii romanesti si incearca sa isi inventeze adversari, dupa ce prim-ministrul a .

Viorica Dancila, asteptata sa trimita astazi propunerile de remaniere presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila este asteptata sa trimita, astazi, propunerile de remaniere presedintelui Klaus Iohannis. Ea a anuntat, vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, nominalizarile de ministri si a spus ca luni ii va trimite presedintelui solicitarile in acest sens.

ii este frica sau nu de alegeri anticipate? Ce spune Viorica Dancila (VIDEO)

Viorica Dancila, premierul Romaniei si presedintele PSD, a comentat scenariul privind declansarea unor alegeri anticipate, pe fondul declaratiilor lansate in acest sens de Ludovic Orban, liderul PNL, si Klaus Io.

Ludovic Orban, dupa ce ALDE a hotarat sa treaca in Opozitie: Guvernul Dancila sa isi depuna demisia

Ludovic Orban a facut o declaratie de presa referitoare la Guvernul Dancila, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Astazi am luat decizia de a demara procedurile de depunere a unei motiuni de cenzura importica.

Ludovic Orban (PNL), dupa anuntul ca ALDE paraseste coalitia majoritara: Premierul Dancila sa demisioneze, iar PSD sa plece de la guvernare. Initiem motiunea la inceputul sesiunii parlamentare (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit prima reactie, dupa ce ALDE, prin vocea liderului sau, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se retrage din coalitia majoritara pe care o forma alaturi de PSD.

Ludovic Orban anunta urmatorul pas dupa motiunea de cenzura: PNL va incerca producerea alegerilor anticipate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a dezvaluit miercuri seara, care va fi urmatorul pas pe care PNL il va face dupa motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a precizat ca liberalii vor incerca.

Ludovic Orban anunta ca dupa motiunea de cenzura PNL va incerca producerea alegerilor anticipate

Ludovic Orban a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca dupa motiunea de cenzura PNL va incerca sa provoace alegerile anticipate, indifirent daca va exista un guvern tranzitoriu sau nu, dupa caderea Cabinetului Dancila.

Ludovic Orban: PNL, negocieri pentru motiune de cenzura si provocarea ALEGERILOR ANTICIPATE (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce doreste declansarea unei motiuni de cenzura si inlaturarea guvernului Dancila de la Palatul Victoria. Liderul liberalil.

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )