Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ludovic Orban, in cadrul vizitei din Franta: Prin insusirea constanta si promovarea activa a valorilor OCDE, Romania isi demonstreaza angajamentul ferm de aderare

B1 B1,
Ludovic Orban, in cadrul vizitei din Franta: Prin insusirea constanta si promovarea activa a valorilor OCDE, Romania isi demonstreaza angajamentul ferm de aderare

Premierul Ludovic Orban a sustinut un discurs la reuniunea plenara a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) in care a a reiterat angajamentul ferm al Romaniei de a deveni membru al OCDE,. continuă pe B1

Ludovic Orban: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul vizitei oficiale de la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu.

VIDEO Ludovic Orban, la Paris: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez Jean Castex o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, care vizeaza evolutia relatiilor bilaterale pe urmatorii patru ani.

LUDOVIC ORBAN: Prin insusirea constanta si promovarea activa a valorilor OCDE, Romania isi demonstreaza angajamentul ferm de aderare

Premierul Ludovic Orban a sustinut un discurs la reuniunea plenara a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) in care a a reiterat angajamentul ferm al Romaniei de a deveni membru al OCDE, demonstrat prin insusirea constanta si promovarea activa a standardelor si valorilor OCDE, tara noastra fiind statul european candidat cel mai bine pregatit pentru procesul de extindere a organizatiei.

Ludovic Orban: Principalul punct al vizitei in Franta e semnarea foii de parcurs a Parteneriatului Strategic pe urmatorii patru ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban incepe, luni, o vizita oficiala in Franta. El va fi insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ci.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

Ludovic Orban, intrevederi cu presedintele Adunarii Nationale si presedintele Senatului francez

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a avut marti, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza la Paris, intrevederi separate cu Richard Ferrand, presedintele Adunarii Nationale, si cu Gerard Larcher,.

Ludovic Orban, despre posibilitatea unei noi izolari a populatiei la domiciliu: Lucrurile nu sunt foarte complicate...

Ludovic Orban a declarat, luni seara, in cadrul vizitei oficiale facute la Paris, ca nu se discuta despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu, precum in timpul starii de urgenta. Premierul afirma ca in acest moment obiectivul Guvernului este sa nu fie afectata economia.

Premierul Ludovic Orban incepe azi o vizita oficiala in Franta

Premierul Ludovic Orban incepe azi vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, conform news. ro.

Premierul Ludovic Orban incepe luni o vizita oficiala in Franta. El este insotit de ministrii de Externe, Apararii, Economiei si Agriculturii

Premierul Ludovic Orban incepe luni vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti. Premierul este insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca si de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ludovic Orban, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta: Uitandu-ma la voi, sunt si mai mandru de tara mea. Sa nu uitati niciodata ca Romania e acasa si e tara noastra (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta, marti seara, la Ambasada Romaniei la Paris, si i-a indemnat sa nu uite niciodata ca Romania e acasa s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )