Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban: Principalul punct al vizitei in Franta e semnarea foii de parcurs a Parteneriatului Strategic pe urmatorii patru ani (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Principalul punct al vizitei in Franta e semnarea foii de parcurs a Parteneriatului Strategic pe urmatorii patru ani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban incepe, luni, o vizita oficiala in Franta. El va fi insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ci. continuă pe B1

Ludovic Orban: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat luni, in cadrul vizitei oficiale de la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu.

VIDEO Ludovic Orban, la Paris: Parteneriatul strategic cu Franta a fost intarit. Am semnat o noua foaie de parcurs, pe patru ani

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Paris, ca a semnat impreuna cu omologul sau francez Jean Castex o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, care vizeaza evolutia relatiilor bilaterale pe urmatorii patru ani.

Ludovic Orban, despre posibilitatea unei noi izolari a populatiei la domiciliu: Lucrurile nu sunt foarte complicate...

Ludovic Orban a declarat, luni seara, in cadrul vizitei oficiale facute la Paris, ca nu se discuta despre posibilitatea de a izola populatia la domiciliu, precum in timpul starii de urgenta. Premierul afirma ca in acest moment obiectivul Guvernului este sa nu fie afectata economia.

LUDOVIC ORBAN, LA PARIS: Am semnat o noua foaie de parcurs privind Parteneriatul strategic cu Franta, cu o structura actualizata, ambitioasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Paris, ca a semnat alaturi de omologul sau francez, Jean Castex, o noua foaie de parcurs in ceea ce priveste Parteneriatul strategic dintre cele doua tari, cu o structura actualizata, ambitioasa .

Premierul Ludovic Orban incepe azi o vizita oficiala in Franta

Premierul Ludovic Orban incepe azi vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, conform news. ro.

Premierul Ludovic Orban incepe luni o vizita oficiala in Franta. El este insotit de ministrii de Externe, Apararii, Economiei si Agriculturii

Premierul Ludovic Orban incepe luni vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti. Premierul este insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca si de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Continua vizita delegatiei romane in Franta. Premierul Ludovic Orban participa la ceremonia oficiala de intampinare si tot astazi va sustine declaratii comune de presa alaturi de Jean Castex (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, luni dupa-amiaza, la ceremonia oficiala de intampinare a delegatiei romane care efectueaza o vizita in Franta. Potrivit Guvernului, urmatorul eveniment de pe agenda.

Ce au discutat Ludovic Orban si prim-ministrul Frantei la intrevederea tete-a-tete. Avem garantia sustinerii Frantei pentru aderarea la Spatiul Schengen

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni seara, in urma intrevederii cu omologul francez, Jean Castex, ca Romania si Franta au semnat foaia de parcurs a parteneriatului intre cele doua state, fiind urmarita cooperarea in domenii cheie si pentru atingerea unor obiective majore, cum este cazul aderarii la Spatiul Schengem si la OECD.

Ludovic Orban il va intalni pe omologul lui francez la Paris

Premierul Ludovic Orban va face luni si marti o vizita oficiala in Franta, unde se va intalni cu omologul francez, Jean Castex, cu presedintele Adunarii Nationale, Richard Ferrand, presedintele Senatului, Gerard Larcher, si cu presedintele Partidului Les Republicains, Christian Jacob, transmite Agerpres.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )