Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Folositi-va functia pentru a stopa atrocitatile propuse pentru modificarea legilor Justitiei si a legilor in domeniul penal

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Folositi-va functia pentru a stopa atrocitatile propuse pentru modificarea legilor Justitiei si a legilor in domeniul penal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere lui Mihai Tudose printr-o scrisoare deschisa sa-si foloseasca atributiile functiei de premier pentru a stopa modificarile legilor Justitiei propuse de coalitia PSD-ALDE. Va somez sa luati atitudine fata de acest derapaj de la democratie in acest moment, scrie Orban, aratand ca daca de ochii lumii credeti ca jucati intr-o sceneta de tipul politistul bun politistul rau, va asigur ca este cea mai odioasa si de prost gust piesa jucata vreodata in Romania. continuă pe Hotnews

Premierul Mihai Tudose prevedere o crestere economica de 5% pentru anul 2018

Premierul Mihai Tudose a declarat astzi, in plenul reunit al Parlamentului, ca viziunea bugetului de stat pe anul 2018 nu este una noua, ci este aceea pe baza careia PSD sa castige alegerile parlamentare in 2016, el subliniind ca guvernanti nu vor ceda niciun centimetru in atingerea obiectivelor propuse.

Premierul Mihai Tudose prevede o crestere economica de 5% pentru anul 2018

Premierul Mihai Tudose a declarat astazi, in plenul reunit al Parlamentului, ca viziunea bugetului de stat pe anul 2018 nu este una noua, ci este aceea pe baza careia PSD sa castige alegerile parlamentare in 2016, el subliniind ca guvernanti nu vor ceda niciun centimetru in atingerea obiectivelor propuse.

Mihai Tudose, mesaj ferm pe tema revenirii la monarhie

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca el este republican, raspunzand astfel unei intrebari referitoare la posibilitatea organizarii unui referendum pe tema monarhiei, in contextul afirmatiei pr.

Ludovic Orban: Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a declarat, duminica, jurnalistilor ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD, potrivit News. ro.

Ludovic Orban: Un comunist tot comunist ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate

PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regele a Romaniei, a afirmat duminica liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Congresul Organizatiei Femeilor, facand referire la comemorarile altor persoane care nu si-au iubit si respectat regele: Sa nu.

Premierul Tudose, de despre impozitul pentru angajatii din IT: Se reglementeaza prin amendamente, daca nu venim cu alta ordonanta

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca problema scutirii de impozit pe venit pentru angajatii din IT va fi reglementata prin amendamente in Parlament, subliniind insa ca, daca acest lucru nu se intampla, Guvernul va emite o Ordonanta de Urgenta in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )