Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ludovic Orban: Un comunist tot comunist ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban: Un comunist tot comunist ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate

PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regele a Romaniei, a afirmat duminica liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Congresul Organizatiei Femeilor, facand referire la comemorarile altor persoane care nu si-au iubit si respectat regele: Sa nu. continuă pe Wall-Street Ro

Orban: Un comunist tot comunist ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate. Sa nu creada ca insala oamenii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Congresul Organizatiei Femeilor Liberale OFL), ca a fost revoltat cand a vazut diferite persoane la catafalcul Regelui Mihai. Mai mult, Orban a precizat ca un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate.

Un comunist tot comunist ramane, oricat s-ar flenduri printre capete incoronate

Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate, a declarat presedintele PNL. Ludovic Orban nu a.

Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Congresul Organizatiei Femeilor Liberale OFL), ca a fost revoltat cand a vazut diferitele comemorari la catafalcul Regelui Mihai, dar cei care nu l-au pretuit pe rege sa nu creada ca oamenii vor fi inselati.

Ludovic Orban: Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a declarat, duminica, jurnalistilor ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD, potrivit News. ro.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )