Libnet.ro
UNICEF

16:15

LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Cei care mentin PSD la putere sunt complici la ilegalitati facute de guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, sageti catre USR: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL. Ni se pun conditii care nu depind de noi. Cei care mentin PSD la putere sunt complici

Premierul desemnat, Ludovic Orban, critica atitudinea USR de a pune conditii care nu depind de PNL pentru votarea noului guvern. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila in continuare.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

Ludovic Orban reclama masurile luate de PSD: Totul este blocat. Avem de-a face cu ramasitele de Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat luni ca totul este blocat, reclamand ultimele masuri luate de Guvernul Dancila. La ora actuala, totul este blocat. Avem de-a face cu ramasite de Guvern,.

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,.

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Schimbare de plan la PNL. Ce i-a transmis, sambata, Iohannis lui Ludovic Orban

Liberalii au, sambata, o intalnire de gradul zero. Presedintele Klaus Iohannis ii baga pe cei de la PNL in sedinta si il verifica la teme pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa patru zile de.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )