Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,. continuă pe Antena3

Orban rade de afirmatiile Vioricai Dancila despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a prese.

Adrian Nastase, despre suspendarea presedintelui Iohannis: Initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un nou aviz de la CCR impotriva unui candidat

Adrian Nastase a vorbit despre declaratia Vioricai Dancila cu privire la suspendarea presedintelui Romaniei. Fostul premier sustine ca initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un aviz de la Curtea.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Schimbare de plan la PNL. Ce i-a transmis, sambata, Iohannis lui Ludovic Orban

Liberalii au, sambata, o intalnire de gradul zero. Presedintele Klaus Iohannis ii baga pe cei de la PNL in sedinta si il verifica la teme pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa patru zile de.

Ministrul demis al Muncii cere demisia publica a lui Klaus Iohannis si a lui Ludovic Orban

Ministrul demis al Muncii, social-democratul Marius Budai, a cerut, vineri, demisia din viata publica a presedintelui Klaus Iohannis si a liderilor liberali, inclusiv a lui Ludovic Orban, pentru ca si-au.

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Pe cine pregateste Iohannis in locul lui Ludovic Orban

Visul lui Ludovic Orban de a deveni premier al Romaniei e tot mai departe. Liderul PNL a incercat vineri sa obtina sprijinul USR, dar pretentiile acestora par imposbil de indeplinit fara ca celelalte partide.

Scenariu-soc. Pe cine ar pregati Iohannis in locul lui Ludovic Orban

Visul lui Ludovic Orban de a deveni premier al Romaniei e tot mai departe. Liderul PNL a incercat vineri sa obtina sprijinul USR, dar pretentiile acestora par imposbil de indeplinit fara ca celelalte partide.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )