Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban cere ancheta, dupa ce Chitac a fost adus la spital fara izoleta

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban cere ancheta, dupa ce Chitac a fost adus la spital fara izoleta

Senatorul PNL Vergil Chitac, diagnosticat cu coronavirus, a fost adus la spital fara izoleta. Premierul Ludovic Orban cere verificarea cazului si sanctionarea liberalului daca se va considera ca a incalcat prevederile legii. continuă pe Antena3

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Oficial: Rezultate negative pentru Ludovic Orban si ministrii testati pentru COVID-19

Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ atat pentru premierul Ludovic Orban, cat si pentru ministrii care s-au testat, dupa ce senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul, in cursul zilei de sambata

Premierului Ludovic Orban i-au fost prelevate probe in vedereatestariipentru coronavirus, vineri, in jurul orei 13. 30, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Se.

Ludovic Orban: Toata conducerea PNL, in autoizolare

Ludovic Orban a anuntat ca toata conducerea PNL intra in autoizolare, dupa ce senatorul Vergil Chitac a fost infectat cu coronavirus.

Ludovic Orban se autoizoleaza la Vila Lac 1. Vergil Chitac, depistat cu coronavirus UPDATES

Prim-ministrul Ludovic Orban se autoizoleaza la Vila Lac 1, impreuna cu intreg guvernul. Este vizat .

Ludovic Orban, apel catre parlamentari: Va cer responsabilitate si votul de investitura pentru a trece impreuna tara prin aceasta criza

Premierul desemnat, Ludovic Orban nu va fi rezent, sambata, la votul pentru investitura noului cabinet, dupa ce a intrat in autoizolare, in contextul in care senatorul liberal Vergil Chitac, cu care a intrat.

Ludovic Orban se izoleaza la Vila Lac. Un senator PNL are coronavirus si a umplut tot partidul. Iohannis si parlamentarii ar putea fi infectati

Senatorul constantean Vergil Chitac 57 ani) si sotia acestuia au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Senatorul a fost prezent luni la sedinta conducerii PNL, unde a interactionat cu mai multi colegi de partid, printre care si Ludovic Orban. Premierul se va izola la Vila Lac 1 pentru urmatoarele 14 zile. Toti parlamentarii PNL si toti jurnalistii prezenti la Parlament vor fi testati. Klaus Iohannis face consultari prin teleconferinta.

Ludovic Orban: Starea de urgenta va fi de 30 de zile. Prelungirea acesteia, in functie de evolutia situatiei

Premierul Ludovic Orban a precizat ca perioada starii de urgenta va fi de 30 de zile, iar posibilitatea prelungirii depinde de evolutia epidemiei de coronavirus. De asemenea, seful Guvernului le cere romanilor sa evite formele de salut care presupun apropiere si atingere directa in urmatoarea perioada.

Prima reactie a PSD dupa ce a votat masiv guvernul Ludovic Orban: Luati masuri serioase pana nu e prea tarziu!

PSD a transmis sambata, dupa ce parlamentarii liberalii au fost absenti de la votarea propriului guvern pentru ca se afla in autoizolare la domiciliu, ca parlamentarii social-democrati au votat masiv pentru investirea guvernului Ludovic Orban II pentru ca am pus interesele tarii mai presus de cele de partid.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, dupa ce conducerea PNL a intrat in carantina: Jurnalistii din Parlament, testati de DSP (VIDEO)

Ludovic Orban le-a recomandat, vineri,jurnalistilor sa se izoleze la domiciliu si sa solicite testarea. indemnul a fost facut in contextul in care toata conducerea PNL va intra in carantina, dupa ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )