Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban: Starea de urgenta va fi de 30 de zile. Prelungirea acesteia, in functie de evolutia situatiei

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Starea de urgenta va fi de 30 de zile. Prelungirea acesteia, in functie de evolutia situatiei

Premierul Ludovic Orban a precizat ca perioada starii de urgenta va fi de 30 de zile, iar posibilitatea prelungirii depinde de evolutia epidemiei de coronavirus. De asemenea, seful Guvernului le cere romanilor sa evite formele de salut care presupun apropiere si atingere directa in urmatoarea perioada. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre masurile luate in cadrul starii de urgenta: Se poate limita cresterea preturilor la medicamente si la produsele foarte cautate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, duminica, intr-o conferinta de presa, ce masuri sunt avute in vedere prin instituirea starii de urgenta in Romania. Seful Guvernului a subliniat ca vor fi luate doar.

Ludovic Orban: Nu s-a discutat niciodata problema inchiderii Bucurestiului. A fost un fake news grosolan Ce spune premierul despre inchiderea metroului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca nu s-a pus niciodata problema inchiderii Bucurestiului, ca masura in cadrul starii de urgenta decretata ca urmare a crizei generate de raspandirea noului.

BREAKING NEWS Testul pentru coronavirus, negativ in cazul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru a se stabili daca a fost infectat cu coronavirus, rezul.

Ludovic Orban: PNL nu merge la consultarile cu presedintele Iohannis

Ludovic Orban a anuntat ca nu va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni fiindca intreaga conducere PNL se va autoizola.

Ludovic Orban, declaratii oficiale inainte de declansarea starii de urgenta in Romania

In cursul unei video conferinte, Ludovic Orban a facut declaratii cu privinta la starea de urgenta, cat si la lipsa produselor din magazine. Cum va decurge starea de urgenta? Ludovic Orban, declaratii oficiale inainte de declansarea starii de urgenta in Romania Ludovic Orban a facut declaratii, cu legatura la starea de urgenta anuntata de presedintele .

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Ludovic Orban: Nu s-a discutat niciodata inchiderea Bucurestiului

Premierul Ludovic Orban a sustinut astazi o conferinta de presa de la Vila Lac 1, unde este in auto-izolat, in care a discutat despre starea de urgenta in care va intra Romania incepand din 16 martie.

STARE DE URGENTA. Ludovic Orban: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi. Nu o sa vedem Armata pe strazi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca instituirea starii de urgenta in Romania ca urmare a crizei provocate de noul coronavirus nu va insemna ca Armata si tancurile vor iesi pe strazi. intrebat de.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire de urgenta cu Iohannis la Cotroceni

Ludovic Orban si Florin Citu discuta joi dupa-amiaza cu Klaus Iohannis la Cotroceni.

Ludovic Orban: Am ales sa ma izolez intr-o cladire oficiala doar pentru ca imi permite sa imi exercit integral prerogativele de premier (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va ramane in izolare timp de 14 zile, desi in cazul sau, rezultatul testului pentru coronavirus a fost negativ. Izolat la Vila Lac I, seful Guvernului a explicat ca a ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )