Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban cere un gest de resposabilitate de Ziua Politiei: STATI iN CASA

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban cere un gest de resposabilitate de Ziua Politiei: STATI iN CASA

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj de Ziua Politiei Romane, in care face apel la. continuă pe România Liberă

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban va fi anuntat marti

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban va fi anuntat marti. A fost necesara prioritizarea prelucrarii probelor prelevate in cazul persoanelor simptomatice, lucrate in cadrul Institutului Cantacuzino. Acest fapt, precum si necesitatea unei pauze de functionare a aparatelor de testare, a determinat amanarea prelucrarii probelor in cazul premierului pentru ziua de marti, au transmis autoritatile.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

Ludovic Orban: impreuna cu STS punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu si in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se lucreaza, impreuna cu STS, la o aplicatie care sa permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu sau in carantina din cauza coronavirusului, pentru a se stabili daca respecta masurile impuse sau nu. Acuma, hai sa fim cinstiti, foarte multi dintre cei care s-au intors trebuie sa fie verificati daca respecta izolarea, a spus Orban.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

Ludovic Orban: Testele rapide pentru COVID-19 pot da erori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, mart,i ca diagnosticarea trebuie facuta pe PCR, nu pe teste rapide, pentru ca au marja de eroare de 20%, ceea ce reprezinta un risc enom.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, precizari despre noile restrictii impuse de autoritati. PRINCIPALELE DECLARATII ale premierului (VIDEO INTEGRAL)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti seara, o conferinta de presa, la Palatul Victoria, in care a detaliat masurile care vor intra in vigoare in Romania incepand de miercuri. Este vorba de noi.

PSD, mesaj pentru Ludovic Orban: Lasati vorbele, luati masuri!

Partidul Social Democrat ii transmite premierului Ludovic Orban sa lase vorbele si sa ia masuri in contextul crizei provocate de coronavirus in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )