Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban cere solutii dupa falimentul RADET: Nu as vrea sa ajungem in situatia sa se opreasca furnizarea agentului termic in Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban cere solutii dupa falimentul RADET: Nu as vrea sa ajungem in situatia sa se opreasca furnizarea agentului termic in Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, ministrului Economiei, Virgil Popescu, sa ia masuri pentru ca falimentul RADET sa nu afecteze furnizarea de apa calda si caldura bucurestenilor in timpul. continuă pe B1

Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de apa calda si caldura. Prima masura luata, dupa falimentul Radet

Bucurestenii au avut parte de un foarte mare soc, in urma cu cateva zile, odata cu anuntul ca Radet a dat faliment. Vestea nu foarte imbucuratoare despre compania care le furnizeaza bucurestenilor apa calda si caldura a fost facuta publica de catre magistrati. La inceputul saptamanii in curs, a fost anuntat ca Radet intra in .

Guvernul PNL ia masuri de urgenta dupa falimentul RADET

GuvernulPNLia masuri de urgenta dupa falimentul RADET si o acuza de incompetenta pe Gabriela Firea, primar general al Bucurestiului. Ministrul Economiei si Energiei,Virgil Popescu, a.

Orban, dupa falimentul RADET: Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul.

MINISTRUL ECONOMIEI: Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura, dupa falimentul RADET

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat, luni, definitiv, in procedura de faliment, a declarat ministrul Economiei si Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Economiei da asigurari: Bucurestenii nu raman fara caldura, dupa falimentul RADET

Nu exista niciun risc ca bucurestenii sa ramana fara caldura si apa calda, dupa ce RADET a intrat, luni, definitiv, in procedura de faliment, a declarat, pentru AGERPRES, ministrul Economiei si.

Orban, despre falimentul RADET: Bucurestenii sa nu fie afectati. Ministrul Economiei, ELCEN si Primaria sa gaseasca solutii

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv ca Regia Autonoma de Distribuire a Energiei Termice Bucuresti RADET) sa intre in faliment, ca a vorbit cu ministrul Economiei sa mearga la ELCEN si sa ia legatura cu autoritatile locale astfel incat bucurestenii sa nu fie afectati.

Citu, despre falimentul RADET: Am gasit cateva solutii pentru Termoenergetica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, inaintea sedintei de Guvern, ca a gasit cateva solutii pentru deblocarea situatiei create de falimentul RADET.

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

Falimentul RADET si chestiunea renuntarii la ELCEN in Pipera si Colentina: cat adevar si cata minciuna?

Chiar in ziua de dupa alegerile prezidentiale, in care teoretic din presa ar fi trebuit sa nu mai iasa niciun subiect mai vizibil decat scorurile candidatilor si numaratoarea voturilor, s-au auzit doua vesti: 1. Falimentul RADET e definitiv; si 2. RADET anunta ca se gandeste sa renunte la ELCEN in Pipera si Colentina. intrucat veti auzi multe bazaconii zilele acestea si in special dna Firea face ce stie cel mai bine sa arunce pisica in curtea altcuiva, ca totul in mandatul sau este despre PR, nu despre administrarea Bucurestiului sa clarificam cateva chestiuni.

Anunt de ultima ora! Cum ii va afecta pe bucuresteni falimentul RADET

Falimentul RADET ii poate afecta pe bucuresteni in cazul in care Primaria Capitalei, ANRE si Guvernul Romaniei nu intervin de urgenta. Legislatia in vigoare este interpretabila si poate face ca locuitorii din Bucuresti sa ramana fara apa calda si caldura, insa primarul general al Capitalei ii asigura ca acest lucru nu se va intampla. Falimentul .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )