Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora pentru romani

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, mesaj de ultima ora pentru romani

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Nationale, ca la o distanta de 101 ani de la Marea Unire avem acum sansa sa schimbam lucrurile in bine, sa traim intr-o tara. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Traiasca Romania Mare! Premierul asista la parada militara din orasul Unirii VIDEO

Sute de persoane au asistat duminica, pe esplanada Salii Unirii din Alba Iulia, la reconstituirea Marii Adunari Nationale si la momentul primirii soliilor din fostele cetati de scaun, la eveniment fiind prezent si premierul Ludovic Orban, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarii Mircea Hava si Rares Bogdan, transmite Agerpres.

Ludovic Orban: Astazi sarbatorim Ziua Nationala cu sentimentul adevaratei noastre eliberari. Avem acum sansa reala sa traim intr-o tara democratica, in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Astazi sarbatorim Ziua Nationala cu sentimentul adevaratei noastre eliberari si cel al implinirii unui nou vis al romanilor, sustine premierul Ludovic Orban. Presedintele PNL transmite ca acum avem sansa re.

Romania, demers de ultima ora pentru Albania, grav afectata de cutremurul din 26 octombrie

Romania va trimite catre Albania, grav afectata de cutremurul din 26 noiembrie, ajutoare umanitare constand in corturi, saci de dormit, paturi, paturi, saltele si cearsafuri, informeaza un comunicat de presa tr.

Guvernul va modifica ordonanta 114. Ce pregateste premierul Ludovic Orban

Guvernul va pregati un proiect de lege pentru abrogarea mai multor articole din OUG 114, prevederi care au afectat extrem de negativ mediul de afaceri, a declarat vineri premierul Ludovic Orban. Intentia.

Ludovic Orban, invitat la Chisinau de catre premierul Ion Chicu

Premierul Ion Chicu l-a felicitat pe omologul sau roman, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, urandu-i cele mai cordiale felicitari si urari de sanatate, pace si prosperitate, transmite IPN.

Mesajul lui Ludovic Orban de 1 decembrie. in ce isi pune sperantele premierul de Ziua Nationala

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Nationale, ca la o distanta.

Ludovic Orban: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica, un mesaj de Ziua Nationala, in care aprecieaza ca sarbatorim cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului. Avem acum sansa reala sa schimbam lucrurile in bine, spune premierul care le-a transmis La multi ani romanilor din tara si din afara granitelor.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

Ludovic Orban anunta ca masura urgenta un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu: Vom gasi cea mai buna solutie pentru abrogarea prevederilor care au pus in pericol viata si integritatea fizica a cetatenilor romani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern un proiect de lege privind abrogarea recursului compensatoriu. As vrea sa spulber orice fel de indoiala privind programul de.

Mesaj de ultima ora de la Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis romanilor un mesaj cu ocazia sarbatorii Sfantului Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei. Dragi romani, Ma bucur sa impartasesc cu dumneavoastra bucuria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2334 seconds )