Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni

Ludovic Orban, presedintele PNL, a fost chemat de urgenta la Cotroceni, afirma surse politice pentru Antena 3. Tema discutiilor, probabil, este campania pentru alegerile europarlamentare. in curs de. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni. Ce a discutat cu Klaus Iohannis

Update:Potrivit unor surse politice citate de Agerpres, in cadrul intrevederii cei doi au discutat despre teme legate de alegerile europarlamentare, referendumul pe Justitie si evenimentele care vor fi.

intalnire intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Liderul PNL Ludovic Orban se intalneste miercuri cu presedintele Klaus Iohannis, surse liberale precizand ca este vorba despre o intalnire de tipul celor care au loc frecvent cu presedintele, pe teme de actualitate.

Ludovic Orban, la discutii cu presedintele Iohannis la Cotroceni. Pe agenda - referendumul si europarlamentarele (surse)

Liderul PNL, Ludovic Orban se intalneste la aceasta ora cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni. Surse liberale au declarat pentru Hotnews. ro ca pe agenda discutiilor se afla tema referendumului si cea a alegerilor europarlamentare.

Ludovic Orban: Am batut PSD la strangerea de semnaturi

PNL a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, listele de semnaturi de sustinere si lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a.

Surse: Klaus Iohannis s-a intalnit cu Ludovic Orban la Cotroceni. Tema discutiei: pericolul ca referendumul pe Justitie sa nu intruneasa cvorumul

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, au discutat miercuri, la Cotroceni, despre referendumul pe Justitie, sustin surse politice pentru Adevarul. Concret, cei doi lideri au vorbit despre pericolul ca referendumul sa nu intruneasca cvorumul de prezenta.

intalnire Klaus Iohannis - Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a avut, astazi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Optiunea nucleara in cazul Romaniei ar putea deveni realitate daca Guvernul adopta noi OUG-uri pe Justitie, avertizeaza Ludovic Orban (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat ca PNL va depune la Senat o noua motiune impotriva lui Tudorel Toader. De asemenea, liderul liberalilor a atras atentia ca, daca Guvernul va adopta noile Ordonantele de Urgenta pe.

Ludovic Orban, intrevedere importanta cu liderii Camerei de Comert Romano-Britanice: Agenda discutiilor a fost plina de ingrijorari

Presedintele PNL Ludovic Orban s-a intalnit, marti, cu liderii Camerei de Comert Romano-Britanice. Liderul liberal a discutat cu Neil McGregor, presedintele Camerei, si Colin Lovering, vicepresedinte, despre i.

LUDOVIC ORBAN: Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca Ministerul Dezvoltarii nu trebuie sa fie o pusculita care aloca bani si care deconteaza situatii de lucrari, subliniind ca autonomia locala este un concept care trebuie transpus in fapt .

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )