Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Congresul Organizatiei Femeilor Liberale OFL), ca a fost revoltat cand a vazut diferitele comemorari la catafalcul Regelui Mihai, dar cei care nu l-au pretuit pe rege sa nu creada ca oamenii vor fi inselati. continuă pe Ziarul Bursa

Un comunist tot comunist ramane, oricat s-ar flenduri printre capete incoronate

Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate, a declarat presedintele PNL. Ludovic Orban nu a.

Ludovic Orban: Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a declarat, duminica, jurnalistilor ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD, potrivit News. ro.

Orban: Un comunist tot comunist ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate. Sa nu creada ca insala oamenii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Congresul Organizatiei Femeilor Liberale OFL), ca a fost revoltat cand a vazut diferite persoane la catafalcul Regelui Mihai. Mai mult, Orban a precizat ca un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate.

Ludovic Orban: Un comunist tot comunist ramane, oricat ar incerca sa se flendureasca printre capete incoronate

PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regele a Romaniei, a afirmat duminica liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Congresul Organizatiei Femeilor, facand referire la comemorarile altor persoane care nu si-au iubit si respectat regele: Sa nu.

Orban: Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament. UDMR e membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD, relateaza News. ro.

Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban,a declarat, astazi, ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )