Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban, dezamagit de cat se fura in Romania, legal: Avem cea mai mare evaziune

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, dezamagit de cat se fura in Romania, legal: Avem cea mai mare evaziune

In contextul in care s-au sesizat tot mai multe minusuri in legatura cu banii de la buget in ultimele luni, Ludovic Orban a adus in discutie problema evazionistilor fiscali din Romania. in opinia premierului, tara noastra se confrunta de ceva timp cu un val important de evaziune fiscala si totul pleaca de la TVA sau, . continuă pe Playtech

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Premierul Ludovic Orban continua sa afirme ca pretul energiei care ajunge la consumatorii industriali este mai ridicat decat in Germania. La fel si pretul gazelor naturale. Am ajuns sa avem pentru companii preturi la energie mai mari decat in Germania, a declarat Ludovic Orban luni, la un forum despre capitalul romanesc. in realitate, preturile la energie si gaze sunt sub cele din Germania si cu mult sub media UE. Premierul tot invoca preturi mari pentru a justifica o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie.

LUDOVIC ORBAN: Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor

Prin politici bazate pe respect, recunoastere reciproca a drepturilor si a valorilor, toleranta, dialog si reprezentare democratica la nivel politic si institutional, Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor, afirma premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban, despre un posibil acord cu FMI: Nu suntem inca intr-o astfel de situatie

Premierul Ludovic Orban neaga informatiile potrivit carora Romania ar putea sa apeleze la un acord cu Fondul Monetar International FMI). Prezent in cadrul unei emisiuni televizate, seful Guvernului a.

Ludovic Orban: Proiectul PSD de crestere a alocatiilor este un populism ieftin

Premierul Ludovic Orban spune ca proiectul PSD de crestere a alocatiilor a fost facut fara un studiu de impact si fara sa tina cont de situatia in care se gaseste astazi Romania.

Ludovic Orban: Ai nevoie de un acord cu FMI atunci cand nu ai capacitatea de a gasi resursele financiare pentru sustinerea deficitelor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca in Romania s-au produs dezechilibre financiare, dar nu este necesar un acord cu Fondul Monetar International. in general, ai nevoie de un acord cu FMI atunci cand nu ai capacitatea de a gasi resursele financiare . ) nu suntem intr-o situatie atat de disperata, a spus premierul.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Eu si ministrii din Guvern vom sta de veghe pentru tara

Nimeni nu are dreptul sa mai impinga tara spre dictatura si va asigur, dragi romani, ca eu si ministrii din Guvern vom sta de veghe pentru Romania pe care am inceput sa o recladim cu trei decenii in urma, transmite Ludovic Orban cu prilejul Zilei Solidaritatii Nationale impotriva Dictaturii.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Indemnizatiile demnitarilor vor fi inghetate --- * ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. --- Pana pe data de 23 decembrie, Guvernul urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurarilor sociale pe anul 2020 si asupra modificarii OUG 114.

Alocatii dublate, dar fara bani de la buget. Ludovic Orban, adevarul despre majorarea indemnizatiilor pentru copii

Premierul a anuntat ce se va intampla cu alocatiile copiilor, avand in vedere ca a fost vehiculata, in ultima perioada, o gaura imensa in bugetul de stat. Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu indemnizatiile copiilor si a spus adevarul despre o posibila majorare a acestor venituri. Alocatii dublate, dar fara bani de .

LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliarde de lei pentru investitii, suma incluzand banii necesari unor proiecte de infrastructura, informeaza News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )