Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Playtech Playtech,
Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare . continuă pe Playtech

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca.

USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban:Votam Guvernul doar in aceste conditii

USR-PLUS, Alianta care ar fi trebuit sa fie mana dreapta a PNL-ului, l-a sanctionat cu un avertisment dur pe premierul desemnat Ludovic Orban. USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban Pana luni, premierul desemnat Ludovic Orban a facut declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Situatia s-a .

PNL incepe joi sau vineri formalitatile pentru votul de investitura din Parlament. Ludovic Orban: Obiectivul nostru, cresterea veniturilor prin dinamizarea economiei. Instalarea noului Guvern e o necesitate (VIDEO)

Obiectivul PNL este acela de a creste veniturile cetatenilor, prin dinamizarea economiei, si nu prin decizii administrative, iar aceasta cresteretrebuie sa conduca si la amplificarea puterii de.

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern. Lista lui Ludovic Orban a fost facuta publica

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut publica lista pentru viitorii ministri din cabinetul sau. Au aparut primele nume ale celor care vor ocupa un loc, in mod oficial, la masa noului Guvern. Primele nume de ministri propuse oficial in noul Guvern Liderul PNL Ludovic Orban anuntat in aceasta luni, in cadrul sedintei BEX, care sunt .

Tariceanu considera ca Ludovic Orban s-a maturizat: A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca Romania este intr-o criza politica, iar aceasta trebuie rezolvata cat mai repede. Tariceanu a precizat ca a fost placut surprins sa constate ca Ludovic Orban s-a maturizat si stie exact care sunt punctele critice pe care trebuie sa le gestioneze. A facut un exercitiu pe care nu este usor sa-l faca oricine, a spus Tariceanu.

Lista de ministri cu care Ludovic Orban a intrat la negocierile pentru noul guvern. Surprize mari la ministerele-cheie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Potrivit.

Probleme la negocierile pentru Guvernul Orban. Tariceanu anunta sustinerea PNL. PMP, rezervat cu sustinerea liberalilor

Premierul desemnat, Ludovic Orban, are, marti, discutii cu majoritatea partidelor parlamentare, in vederea conturarii unei majoritati care sa sustina Guvernul. Orban se va intalni cu legatiile ALDE, PMP, UDMR si USR, iar miercuri cu Pro Romania.

Ludovic Orban - discutii cu reprezentantii partidelor parlamentare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, se intalneste marti cu reprezentantii partidelor din Opozitie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Marti si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )