Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban si dalmatienii

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban si dalmatienii

Revolutia lui Rares Bogan a durat o zi. El voia sa se pozitioneze public ca principalul rival al lui. continuă pe România Liberă

Mircea Badea, avertisment dur pentru Ludovic Orban: I s-a mai intamplat o data

Mircea Badea intervine in scandalul PNL, unde Rares Bogdan il ataca dur pe Ludovic Orban, cerandu-i inclusiv demisia. Acesta l-a acuzat pe liderul PNL ca a dus partidul la pierzanie si i-a cerut oficial demisia. Pe de alta marte, prezentatorul Mircea Badea ii reaminteste lui Ludovic Orban un moment similar din 2016, avand ca rezultat un .

Nicusor Dan ii ia apararea lui Ludovic Orban in contextul scandalului din PNL: Orban are trei mari merite

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a comentat luni seara situatia din PNL unde mai multi lideri cer demisia lui Ludovic Orban de la sefia partidului. Nicusor Dan a precizat ca are un mare respect pentru calitatile de om politic ale lui Orban si a precizat ca liderul PNL are trei mari merite.

Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, rupe tacerea cu privire la relatiile pe care le are cu fostul premier. Acesta il acuza ca, dupa experienta la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, esuand pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL. Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor Invitat la emisiunea Interviurile .

LUDOVIC ORBAN, RASPUNS PENTRU CONTESTATARI: Eu sunt presedintele PNL pana la Congresul din acest an

Scandalul din interiorul PNL se va prelungi pana la Congres. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga, ieri, Ludovic Orban care a spus indirect ca nu va demisiona din functia de presedinte al formatiunii politice liberale.

Ludovic Orban, prima declaratie oficiala dupa ce i s-a cerut demisia. Ce le-a transmis romanilor: Voi anunta public

In urma cu putin timp, Ludovic Orban s-a vaccinat anti-Covid-19, alaturi de presedintele Senatului, Anca Dragu. Cei doi s-au prezentat impreuna la Centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, fiindu-le administrat serul in acelasi timp. Imediat dupa vaccinare, presedintele Camerei Deputatilor a sustinut o declaratie de presa cu .

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, Anca Dragu si Ludovic Orban, au fost vaccinati marti dimineata anti-COVID-19 la Spitalul Militar din Capitala. Anca Dragu si Ludovic Orban, vaccinati.

VIDEO Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia: Presedintele PNL e ales la congres. Pana la congresul din acest an, eu sunt presedintele PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut marti prima reactie publica legata de conflictul din partid, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia. Orban a spus ca presedintele PNL este ales la congresul partidului, iar pana la congresul din acest an, el este presedintele PNL. Liderul PNL a mai afirmat ca el discuta problemele din partid cu colegii sai in forurile statutare, nu in spatiul public.

Ludovic Orban si Anca Dragu s-au vaccinat impotriva coronavirusului. Orban: Am luat decizia de a ma vaccina...

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban si presedintele Senatului, Anca Dragu, s-au vaccinat, marti, 19 ianuarie, la ora 10. 00, impotriva COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila.

Rares Bogdan regreta ca a spus despre Ludovic Orban ca i s-a umflat capul: E un limbaj mai de strada, nu ma caracterizeaza. Asta cu lupul alfa e ok

Rares Bogdan regreta ca a spus despre Ludovic Orban ca i s-a umflat capul. Prim-vicepresedintele liberal a precizat ca a folosit o exprimare care nu il caracterizeaza si ca este singurul lucru pe care il regreta din declaratiile facute.

Gheorghe Falca: Ludovic Orban trebuie sa ramana un om respectat Nu ne-am atins obiectivul electoral in campanie s-au luat masuri dure care ne-au costat, dar am salvat oameni (VIDEO)

Gheorghe Falca, vicepresedinte PNL, a declarat marti, pentru B1 TV, ca Ludovic Orban trebuie sa ramana un om respectat deoarece, sub conducerea lui, partidul a reusit sa darame Guvernul Dancila si sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2868 seconds )