Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Am decis sa-l sustinem pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. E cel mai potrivit candidat

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Am decis sa-l sustinem pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei. E cel mai potrivit candidat

Ludovic Orban a declarat ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Generala a Capitalei. Am convingerea ca este cel mai potrivit candidat pentru atingerea obiectivelor fundamentale ale PNL, a spus liderul PNL. continuă pe Antena3

Orban: il propun pe Nicusor Dan drept candidat din partea PNL pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca va propune conducerii largite a PNL ca partidul sa-l sustina pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Nu i-am solicitat lui Dan sa se inscrie in PNL, pentru a tine.

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL Orban: Am convingerea ca e cel mai potrivit

Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia de a-l propune pe Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL. Am convingerea ca e cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor doua obiective fundamentale ale PNL: de a elibera Bucurestiul de domnia despotica a PSD si o buna guvernare a Capitalei, a spus liderul PNL. Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica .

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

Violeta Alexandru: PNL Bucuresti sustine in unanimitate candidatura lui Nicusor Dan; ofera garantia ca vom avea rezultatul dorit la Primaria Capitalei

Sefa PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a anuntat joi seara ca biroul politic al filialei Bucuresti a decis, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Avem datoria sa ne maximizam sansele pentru obtinerea unui scor bun la nivelul Capitalei, a declarat ea, mentionand ca decizia sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan a venit dupa analizarea sondajelor efectuate in interiorul partidului.

Violeta Alexandru despre sustinerea PNL pentru Nicusor Dan, la Primaria Capitalei: Cred ca e solutia castigatoare!

Violeta Alexandru a anutat ca Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis, joi seara, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Aceasta sustine ca Nicusor Dan reprezinta varianta castigatoare.

PMP l-ar sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

PMP l-ar sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, daca toate partidele de dreapta ar face un front comun in acest sens. Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat insa ca o decizie va fi luata abia saptamana viitoare.

Gura de oxigen de care PNL avea nevoie. Cateva observatii despre sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Grabiti sa sarbatoreasca o victorie pe care au asteptat-o prea mult timp, liberalii s-au trezit, dupa doar trei luni de guvernare sufocati de PSD. Marile promisiuni facute de PNL au ramas doar vorbe pierdute in entuziasmul momentelor electorale ale anului trecut.

Nicusor Dan s-a intalnit cu reprezentantii PNL Bucuresti, pentru prima oara de la anuntul lui Orban privind sustinerea sa la Primaria Capitalei: Este un gest care ma onoreaza

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei, a ajuns in Aleea Modrogan, joi dupa-amiaza, pentru o intalnire cu reprezentantii PNL Bucuresti, anunta reporterul B1. Este primul contact.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )