Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban: Orice cetatean, chiar daca e intr-o localitate aflata in carantina, poate sa se duca la vot, fara vreo declaratie pe propria raspundere

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Orice cetatean, chiar daca e intr-o localitate aflata in carantina, poate sa se duca la vot, fara vreo declaratie pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in ziua alegerilor parlamentare, locuitorii din orasele si comunele aflate in carantina vor putea merge la vot fara a fi nevoie de completarea unei declaratii pe proprie raspundere, Guvernul urmand sa adopte o prevedere in acest sens vineri. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, pentru presa spaniola: Daca luam acum deciziile corecte, Romania, Spania si intreaga Europa vor iesi mai puternice din aceasta pandemie

Premierul Ludovic Orban a scris, intr-un articol pentru presa spaniola, despre lunga si trainica prietenie dintre Romania si Spania. Seful Guvernului roman a punctat faptul ca Spania a fost un aliat-cheie a.

Ce restrictii ar putea fi ridicate in curand. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat daca ar putea fi ridicate unele restrictii dupa 6 decembrie si pana in Craciun, in cazul in care exista si se mentine un trend descendent al infectarilor, ca este analizata posibilitatea redeschiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise, cu atat mai mult cu cat a venit iarna si temperatura a coborat.

Ludovic Orban, despre CCR: A functionat ca a treia camera a Parlamentului, daca unii erau de la PSD votau orice, chiar daca nu avea nicio legatura cu Constitutia

Premierul Ludovic Orban spune ca in Romania este nevoie de o reforma constitutionala care sa implice, printre altele, transpunerea in legea fundamentala a deciziei luate in urma referendumului din 2019, pe.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Nationala, chiar daca o sarbatorim atipic din cauza restrictiilor impuse de pandemie, ramane la fel de importanta pentru noi

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale in care precizeaza ca, in acest an, data de 1 decembrie este un bun prilej sa reflectam, poate mai mult decat am facut-o in an.

Ludovic Orban: Noi am luat decizii la sfaturile domnului Rafila si ne-am trezit cu el candidat PSD. Daca il dai la o parte pe Rafila, ii vezi tot pe Dragnea, pe Ciolacu, pe Tudose. E o pacaleala (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca PSD a ales sa deschida lista candidatilor de la Camera Deputatilor cu medicul Alexandru Rafila, una dintre vocile extrem de prezente in spatiul public in contextul pandemiei.

Ludovic Orban: Singura decizie clara pe care am luat-o e de a nu purta niciun dialog cu PSD si de a tine acest partid in afara Puterii, in urmatorii 4 ani (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, luni, ca este absolut exclus ca liberalii sa negocieze cu PSD, dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. intrebat daca PNL e dispus sa renunte la anumite.

Ludovic Orban, despre organizarea slujbelor in pandemie: Nu am interzis practic tinerea lor, am stabilit anumite conditii care au fost respectate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, premierul Ludovic Orban a discutat despre organizarea slujbelor religioase, in contextul pandemiei de COVID-19. El a fost intrebat daca, in ultimele noua luni, nu a fost.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti pensionarii. Deciza luata cu privire la majorarea pensiilor

Ludovic Orban a facut anuntul pe care milioane de pensionari sperau sa il auda. Acesta a vorbit despre o crestere a pensiilor in perioada viitoare, datorata in urma schimbarii legii in functie de realitatea economica din aceasta perioada. in ce conditii se vor mari pensiile Ludovic Orban a explicat ieri seara la Romania TV in .

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate se va putea merge la vot fara declaratii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca in localitatile aflate in carantina se va putea merge la vot, duminica, fara declaratii pe proprie raspundere privind deplasarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )