Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Este un lucru bun si cred ca efectul a fost atins

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Este un lucru bun si cred ca efectul a fost atins

Ludovic Orban a explicat ca ideea Ministerului Culturii de a o alege pe Irina Rimes ambasador al Zilei Brancusi a fost pentru a atrage interesul tinerilor asupra culturii. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, incantat de alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: A fost promotor, a reusit sa creeze o intreaga dezbatere

Premierul Ludovic Orban a participat, miercuri seara, la Ziua Nationala Constantin Brancusi si a vorbit despre cantareata Irina Rimes, ambasadorul acestei zile, despre care a spus ca a fost promotor si ca putea fi orice alt cantaret in voga in locul acesteia.

Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Efectul a fost atins

Ludovic Orban s-a aratat multumit de alegerea Irinei Rimes ca ambasador onorific al Zilei Brancusi. Tocmai pentru ca a fost aleasa aceasta cantareata, multe persoane, mai ales din randul tinerilor, au ajuns.

Ludovic Orban, despre numirile politice din Politie: Practica trebuie sa inceteze. Trebuie redefinit un mecanism foarte clar (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban sustinut, miercuri, la sedinta de bilant a Politiei Romane, pe anul 2019, ca este nevoie de un mecanism obiectiv in baza caruia sa se faca numirile in posturile de.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

INTERVIU. Ce spun mai multi studenti de 18-20 de ani despre Brancusi si Irina Rimes

Am intrebat mai multi tineri studenti ce stiu despre Constantin Brancusi si ce parere au despre desemnarea Irinei Rimes ca ambasador al zilei sculptorului roman. Iata ce au raspuns.

Ce spune Orban despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Raspunsul asteptat cu nerabdare de romani

Despre subiectul inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului si a spus ca nu a lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar ca a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta. Ce spune Orban, despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere Ludovic Orban a facut declaratii despre .

Ludovic Orban, la finalul evenimentului de la Munchen: Mentinerea relatiei transatlantice este fundamentala pentru securitatea Europei Premierul, despre rezultatele participarii Romaniei

Romania considera ca mentinerea relatiei transatlantice este fundamentala pentru securitatea Europei, a declarat premierul interimar Ludovic Orban, la finalul Conferintei de Securitate de la Munchen, cel mai.

Orban, despre cvorumul la investire: Nu garantez 100%. Oamenii vor judeca aceasta fuga a PSD de pe campul de lupta

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca nu poate garanta 100% ca va fi cvorum in plenul Parlamentului la investirea Guvernului. Nu pot sa garantez 100%. Vom vedea. Sigur ca daca PSD-istii vor.

Orban, despre transformarea alocatiilor in vouchere: Nu am spus ca avem un proiect de lege. Unii au facut stiri false

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca liberalii nu au niciun fel de proiect de lege privind transformarea alocatiilor in vouchere, dar aceasta este, totusi, o varianta care ar putea fi luata in.

ORBAN, DESPRE AUDIERI: Ministrii nostri au aratat foarte clar ca au cele mai bune solutii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca ministrii pe care i-a propus au raspuns foarte bine la intrebarile care le-au fost puse si au aratat ca au cele mai bune solutii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )