Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban, despre numirile politice din Politie: Practica trebuie sa inceteze. Trebuie redefinit un mecanism foarte clar (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre numirile politice din Politie: Practica trebuie sa inceteze. Trebuie redefinit un mecanism foarte clar (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban sustinut, miercuri, la sedinta de bilant a Politiei Romane, pe anul 2019, ca este nevoie de un mecanism obiectiv in baza caruia sa se faca numirile in posturile de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Este un lucru bun si cred ca efectul a fost atins

Ludovic Orban a explicat ca ideea Ministerului Culturii de a o alege pe Irina Rimes ambasador al Zilei Brancusi a fost pentru a atrage interesul tinerilor asupra culturii.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

LUDOVIC ORBAN: Totdeauna a existat o incercare de influentare a numirilor in Politie

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa ce a participat la evaluarea activitatii desfasurate de Politia Romana in anul 2019, ca intotdeauna a existat o incercare de influentare a numirilor in Politie si ca a dorit sa traga un semnal in acest sens. in ceea ce priveste cazul de la Brasov, unde politistii au descins la o adresa gresita, dar care se afla trecuta in mandat, premierul a spus ca se va documenta asupra subiectului, dar ca a fost o descindere la fosta sotie.

Ludovic Orban anunta data alegerilor locale. Scrutinul a fost stabilit in functie de sarbatori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputand fi organizate in 31 mai sau 7 iunie, atunci cand sunt sarbatori crestine. Alegerile parlamentare anticipate) ar putea fi organizate simultan cu alegeri locale, sustin surse politice pentru Adevarul. Conditia: sa pice doua guverne si sa fie dizolvat Parlamentul.

Ce spune Orban despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Raspunsul asteptat cu nerabdare de romani

Despre subiectul inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului si a spus ca nu a lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar ca a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta. Ce spune Orban, despre inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere Ludovic Orban a facut declaratii despre .

Ludovic Orban, la finalul evenimentului de la Munchen: Mentinerea relatiei transatlantice este fundamentala pentru securitatea Europei Premierul, despre rezultatele participarii Romaniei

Romania considera ca mentinerea relatiei transatlantice este fundamentala pentru securitatea Europei, a declarat premierul interimar Ludovic Orban, la finalul Conferintei de Securitate de la Munchen, cel mai.

Ludovic Orban, incantat de alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: A fost promotor, a reusit sa creeze o intreaga dezbatere

Premierul Ludovic Orban a participat, miercuri seara, la Ziua Nationala Constantin Brancusi si a vorbit despre cantareata Irina Rimes, ambasadorul acestei zile, despre care a spus ca a fost promotor si ca putea fi orice alt cantaret in voga in locul acesteia.

Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Efectul a fost atins

Ludovic Orban s-a aratat multumit de alegerea Irinei Rimes ca ambasador onorific al Zilei Brancusi. Tocmai pentru ca a fost aleasa aceasta cantareata, multe persoane, mai ales din randul tinerilor, au ajuns.

Orban, despre cvorumul la investire: Nu garantez 100%. Oamenii vor judeca aceasta fuga a PSD de pe campul de lupta

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca nu poate garanta 100% ca va fi cvorum in plenul Parlamentului la investirea Guvernului. Nu pot sa garantez 100%. Vom vedea. Sigur ca daca PSD-istii vor.

Orban, despre transformarea alocatiilor in vouchere: Nu am spus ca avem un proiect de lege. Unii au facut stiri false

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca liberalii nu au niciun fel de proiect de lege privind transformarea alocatiilor in vouchere, dar aceasta este, totusi, o varianta care ar putea fi luata in.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )