Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban, despre demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Politiei Romane: Este un gest firesc (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Politiei Romane: Este un gest firesc (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca demisia chestorului Liviu Vasilescu din fruntea Politiei Romane este un gest normal, iar acum este important ca in locul lui sa fie adus un profesionist care sa. continuă pe B1

Orban, despre demisia lui Liviu Vasilescu: Mi se pare normala. Voi discuta cu ministrul de Interne despre numirea unui nou sef al Politiei

Premierul Ludovic Orban considera normala demisia fostului sef al Politiei Romane, Liviu Vasilescu, precizand ca va discuta cu ministrul de Interne despre numirea unui nou sef al Politiei.

Ce spune secretarul de stat al MAI Bogdan Despescu despre demisia chestorului Liviu Vasilescu: O analiza pe care si-a facut-o dumnealui

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Despescu, a declarat, miercuri, ca Liviu Vasilescu si-a asumat decizia de a demisiona din functia de sef al Politiei Romane, avand la baza o analiza pe care acesta si-a facut-o.

Orban, despre demisia sefului Politiei Romane: Este un gest firesc

Demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Politiei Romane este un gest firesc, afirma premierul Ludovic Orban. El spune ca va discuta cu ministrul de Interne, Marcel Vela, despre numirea unui nou sef, pentru a fi gasit un profesionist care sa duca o lupta dura cu grupurile de interlopi.

Ludovic Orban, despre profesorii nemultumiti de masurile anuntate: E necesara o adaptare, permanent trebuie sa invete. Sanatatea elevilor e in prim plan (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban adeclarat ca noul an scolar se va desfasura in conditii absolut exceptionale, din cauza epidemiei de coronavirus, iar profesorii care se plang ca nu se pot ocupa, in acelasi.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Nu participam la aceasta potiune de cianura ca parlamentari, dar ca Guvern va trebui sa fim prezenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de luni, ca membrii Executivului vor fi prezenti in Parlament, la dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura, desi procedura, considera.

Ludovic Orban, despre campania electorala si procesul de votare: Daca se respecta regulile, din punctul meu de vedere, riscul de transmitere a virusului este minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca daca regulile de protectie sanitara si distantare vor fi respectate atat in timpul campaniei electorale, cat si in ziua alegerilor locale, atunci riscul de.

Vela, despre demisia sefului Politiei Romane: Este o decizie corecta pentru ca imaginea si credibilitatea Politiei sa nu fie afectate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a laudat, intr-o declaratie la B1 TV, gestul lui Liviu Vasilescu de a se retrage din fruntea Politiei Romane. El a mai precizat ca decizia ca acesta sa se intalneasca cu membri ai clanului Duduianu a fost luata in cadrul unei celule de criza.

Tariceanu, despre demisia sefului Politiei: Nu erau prieteni cu interlopii pe gratis, recompensa era voturi pentru partidul de la guvernare

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca demisia sefului Politiei Romane Liviu Vasilescu este recunoasterea implicita a pactizarii sefilor din Politie cu liderii clanurilor de interlopi care ne terorizeaza orasele. Sefii politiei nu erau prieteni cu interlopii pe gratis sau nu le ofereau acestora protectie fara sa astepte ceva in schimb, iar aici recompensa era voturi pentru partidul de la guvernare, spune Tariceanu.

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a dat demisia dupa ce a avut o intilnire cu interlopii

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si-a anuntat, marti, demisia din functia de inspector genera.

Marcel Vela despre demisia sefului Politiei Romane: Decizia corecta Chestorul Eduard Miritescu, numit interimar

Ministrul de interne Marcel Vela spune ca decizia lui Liviu Vasilescu de a se retrage din functia de sef al Politiei Romane este cea corecta si a fost convenita pentru a nu afecta imaginea si credibilitatea institutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )