Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ludovic Orban, despre profesorii nemultumiti de masurile anuntate: E necesara o adaptare, permanent trebuie sa invete. Sanatatea elevilor e in prim plan (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre profesorii nemultumiti de masurile anuntate: E necesara o adaptare, permanent trebuie sa invete. Sanatatea elevilor e in prim plan (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban adeclarat ca noul an scolar se va desfasura in conditii absolut exceptionale, din cauza epidemiei de coronavirus, iar profesorii care se plang ca nu se pot ocupa, in acelasi. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Politiei Romane: Este un gest firesc (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca demisia chestorului Liviu Vasilescu din fruntea Politiei Romane este un gest normal, iar acum este important ca in locul lui sa fie adus un profesionist care sa.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Nu participam la aceasta potiune de cianura ca parlamentari, dar ca Guvern va trebui sa fim prezenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de luni, ca membrii Executivului vor fi prezenti in Parlament, la dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura, desi procedura, considera.

Ludovic Orban, despre campania electorala si procesul de votare: Daca se respecta regulile, din punctul meu de vedere, riscul de transmitere a virusului este minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca daca regulile de protectie sanitara si distantare vor fi respectate atat in timpul campaniei electorale, cat si in ziua alegerilor locale, atunci riscul de.

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

Ludovic Orban: Voi avea o discutie cu Lucian Bode despre accidentul in care a fost implicat

Ludovic Orban a promis ca va discuta cu ministrul Transporturilor, dupa ce imagini de dinaintea prod.

Ludovic Orban: Sunt profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie Ce spune premierul despre solicitarea ministrului Anisie de demitere a sefei ONAC

Prim-ministrul Ludovic Orban s-a aratat, marti, profund nemultumit de modul in care s-au derulat mai multe proceduri de licitatie, precum ultima procedura cu tabletele. Mai mult decat atat, intrebat.

G4Media: Apropiat al lui Ludovic Orban, chemat sa dea cu subsemnatul in Dosarul Unifarm

Costel Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului si unul dintre apropiatii premierului Ludovic Orban, a fost audiat miercuri la DNA ca martor in dosarul Unifarm. Este vorba despre cauza penala in care a fost pus sub control judiciar seful acestei companii de stat, Eugen Adrian Ionel, acuzat ca ar fi luat o mita de 760. 000 de euro pentru a da un contract cu dedicatie in plina pandemie de coronavirus.

Ludovic Orban: incepand de astazi cresc pensiile. Punctul de pensie a crescut cu 14%, atat ne-am permis din resursele care exista (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca incepand din aceasta luna se vor plati pensiile crescute cu 14%, ca urmare a majorarii punctului de pensie. Este vorba despre o crestere in limitele permise de.

Orban, despre demisia lui Liviu Vasilescu: Mi se pare normala. Voi discuta cu ministrul de Interne despre numirea unui nou sef al Politiei

Premierul Ludovic Orban considera normala demisia fostului sef al Politiei Romane, Liviu Vasilescu, precizand ca va discuta cu ministrul de Interne despre numirea unui nou sef al Politiei.

Orban, despre demisia sefului Politiei Romane: Este un gest firesc

Demisia lui Liviu Vasilescu de la conducerea Politiei Romane este un gest firesc, afirma premierul Ludovic Orban. El spune ca va discuta cu ministrul de Interne, Marcel Vela, despre numirea unui nou sef, pentru a fi gasit un profesionist care sa duca o lupta dura cu grupurile de interlopi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2395 seconds )