Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre ridicarea restrictiilor pentru sectorul HORECA: Dupa data de 15 mai, va exista o posibilitate de reluare cel putin a sectorului hotelier

PremierulLudovic Orban a dat declaratii in exclusivitate pentru B1 TV. intrebat,in cadrul emisiunii Dosar de politician, de posibilitatea de ridicare a restrictiilor pentru domeniul hotelier,.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Exista o capacitate de 500 de teste pe zi care poate fi crescuta in functie de necesitati (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa vizita de lucru efectuata la Institutul Cantacuziono, ca exista o capacitate a laboratorului de 500 de teste pe zi, care poate fi crescuta, pana la 1. 000, in functie de.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

Ludovic Orban reafirma ca anul scolar nu va fi inghetat

Primul ministru Ludovic Orban reafirma decizia autoritatilor conform careia este exclusa posibilitatea inghetarii anului scolar, el spunand ca niciun moment nu a fost luata in considerare aceasta ipoteza.

Ludovic Orban cere monitorizarea achizitiilor facute de spitale: Nu putem accepta sa se cumpere de la firme de casa, iar stocurile noastre sa stea degeaba Despre demiterea lui Cercel: Cam tarziu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a salutat decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de a-l demite pe profesorul Adrian Streinu Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din cadrul ministerului. Pe de.

Orban, despre redeschiderea scolilor: Va trebui sa asiguram masti pentru copii si cadre didactice

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, cu privire la redeschiderea scolilor, ca este necesara asigurarea mastilor pentru totii elevii si cadrele didactice, el spunand ca unitatile de invatamant isi vor relua activitatea dupa ce va fi analizat contextul epidemiologic.

Ludovic Orban: Nu am luat niciodata in calcul inghetarea anului scolar Nu suntem inca la varful epidemiei de coronavirus Despre Adrian Streinu Cercel: Pare ca nu intelege deloc societatea

Ludovic Orban a declarat ca Romania nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus, prin urmare masurile de preventie trebuie respectate in continuare. Totusi, nu se asteapta la o crestere importanta a.

Premierul Orban, despre problemele cu site-ul IMM Invest: Va fi operational cat de curand. Toate firmele care se vor califica vor beneficia de facilitatile prevazute

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca site-ul pentru credite cu dobanda subventionata, www. imminvest. ro, va fi operational cat de curand posibil, dupa ce site-ul a devenit inaccesibil in urma cu o saptamana, chiar in ziua lansarii. in urma problemelor care au aparut, se construieste o aplicatie care sa fie bine certificata si 100% functionala. Ca va fi vineri, luni sau marti n. a functionala) nu pot sa va spun acum. Acest lucru il va anunta ministrul Finantelor cand va fi 100% convins, si cu sprijinul partenerilor care colaboreaza la acest proiect, ca platforma este functionala. , a spus Orban.

Ludovic Orban, anunt despre alegerile locale si parlamentare: Trebuie organizate cat mai repede

Ludovic Orban a anuntat ca alegerile locale nu vor fi amanate pentru anul viitor si daca vom scapa de epidemie la inceputul lunii iulie, atunci alegerile vor putea avea loc in septembrie.

Ludovic Orban, in vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Aici se fac 500 de teste COVID-19 pe zi. Pretul mastilor chirurgicale ar putea fi plafonat

Premierul Ludovic Orban a vizitat astazi Institutul Cantacuzino. Din delegatie au mai facut parte ministrul Apararii, Nicolae Ciuca si cel al Sanatatii, Nicolae Tataru. Premierul a vorbit, intre altele despre cresterea capacitatii de testare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )