Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, despre Liviu Pop: Daca esti prost, stai acasa, nu te duci ministru. Orice partid normal la cap l-ar fi trimis acasa

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre Liviu Pop: Daca esti prost, stai acasa, nu te duci ministru. Orice partid normal la cap l-ar fi trimis acasa

Invitat la Adevarul Live, presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat pe ministrul Educatiei Liviu Pop dupa serie de gafe pe care a comis-o, desi a trecut doar o luna de la instalarea noului Guvern. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre Liviu Pop: Daca esti prost, stai acasa

Ludovic Orban, l-a criticat pe ministrul Educatiei Liviu Pop dupa serie de gafe pe care a comis-o, desi a trecut doar o luna de la instalarea noului Guvern. E o vorba: daca esti prost, stai acasa. Au.

Adevarul Live, ora 11.00. Ludovic Orban, despre noile biruri anuntate de PSD. Pregateste PNL motiune de cenzura?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre noile masuri fiscale anuntate de PSD, printre care si supraaciza pe combustibil. Va depune PNL motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose in toamna?.

Adevarul Live, ora 13.00. Ludovic Orban, despre noile biruri anuntate de PSD. Pregateste PNL motiune de cenzura?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre noile masuri fiscale anuntate de PSD, printre care si supraaciza pe combustibil. Va depune PNL motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose in toamna?.

Ce spune Ludovic Orban despre o motiune de cenzura: Daca tara n-ar avea Guvern, ar fi mai bine decat sa aiba Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberalii nu se grabesc cu depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Tudose, cu toate ca au inceput discutiile cu alesii altor partide din Parlament pentru un asemenea demers.

Liviu Pop: Profesorii vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport, a declarat luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop, el subliniind ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens, potrivit News. ro.

Liviu Pop, ministrul Educatiei, va sustine miercuri o conferinta despre masurile pentru noul an scolar si despre a doua sesiune a examenului de Bacalaureat

Ministrul Eduactiei, Liviu Pop, a transmis printr-un comunicat ca va gazdui o conferinta de presa unde va discuta despre subiecte de actualitate in invatamantul preuniversitar precum masurile necesare pentru inceperea noului an scolar, cat si sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat 2017.

Liviu Pop: Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de sport

Profesorii vor fi cei care vor decide daca folosesc sau nu manualul la ora de Sport, a anuntat, luni, in judetul Vrancea, ministrul Educatiei, Liviu Pop. Acesta a subliniat ca nici parintii, si nici ministrul nu vor lua decizii in acest sens.

Ministrul Liviu Pop da inapoi in scandalul manualelor de sport

Manualele de sport vor fi folosite de cadrele didactice daca isi doresc acest lucru, a anuntat, luni, la Focsani ministrul Educatiei, Liviu Pop, scrie mediafax. ro. Profesorii vor decide daca vor.

UPDATE Liviu Pop:Niciun material auxiliar nu mai este valabil incepand de astazi

Ministrul Eduactiei, Liviu Pop,a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca niciun material auxiliar nu mai este valabil incepand de astazi.

Ludovic Orban: Dragnea arata ca are obrazul mult mai gros decat prevede legea si a intrat in concediu dupa ce a facut misto de parlamentari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, marti, pe Liviu Dragnea pentru ca a absentat de la sedinta de Birou Permanent al Camerei Deputatilor pe care el insusi a convocat-o in vederea sesiunii extraordinare, precizand ca liderul PSD arata ca are obrazul mult mai gros decat prevede legea si a intrat in concediu dupa ce a facut misto de parlamentari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )