Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban: Dragnea arata ca are obrazul mult mai gros decat prevede legea si a intrat in concediu dupa ce a facut misto de parlamentari

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Dragnea arata ca are obrazul mult mai gros decat prevede legea si a intrat in concediu dupa ce a facut misto de parlamentari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, marti, pe Liviu Dragnea pentru ca a absentat de la sedinta de Birou Permanent al Camerei Deputatilor pe care el insusi a convocat-o in vederea sesiunii extraordinare, precizand ca liderul PSD arata ca are obrazul mult mai gros decat prevede legea si a intrat in concediu dupa ce a facut misto de parlamentari. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, PNL: Ar fi mai bine pentru Romania daca n-ar avea Guvern decat sa aiba Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat luni adoptarea, saptamana trecuta, de catre Guvern a ordonantelor de urgenta privind plafonarea pensiilor speciale si a indemnizatiilor pentru cresterea copilului, spunand ca respectivele acte normative arata.

Orban: Dragnea a intrat in concediu dupa ce a facut misto de parlamentari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat pe Liviu Dragnea ca a lipsit de la sedinta Biroului Permanent, afirmand ca liderul PSD a intrat in concediu dupa ce a facut misto de.

Secretele surprinzatoare ale lui Ludovic Orban

Toata lumea stie: seful liberalilor, Ludovic Orban are o mare pasiune pentru muzica. Desi a fost vazut de multe ori cantand, cu diverse ocazii, liderul PNL a dezvaluit in exclusivitate pentru.

Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca partidul pe care il conduce va cauta cel mai potrivit moment in care va avea cele mai mari sanse pentru a trimite.

Ludovic Orban: Acuz Guvernul de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza Guvernul condus de Mihai Tudose de crima cu premeditare impotriva economiei romanesti pentru cresterea pretului la energie electrica si intentia de.

Ludovic Orban:Sesiunea extraordinara a Parlamentului a fost convocata incalcandu-se grosolan Constitutia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marti ca sesiunea extraordinara a Parlamentului a fost convocata incalcandu-se grosolan Constitutia si Regulamentul Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban: OUG privind militarii e o carpeala, o frectie la picior de lemn. Pensiile speciale sa fie date doar combatantilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca OUG privind pensiile militare nu rezolva problemele din sistem, permitand in continuare venituri disproportionate pentru generali sau chestori care isi aranjeaza salarii mari, pentru a beneficia de pensii marite, fiind de parere ca aceste pensii speciale ar trebui acordate doar combatantilor, nu tuturor categoriilor, transmite News. ro.

Ludovic Orban: Daca pana pe 15 septembrie PSD nu stabileste data alegerilor pentru Primaria Devei, ne vom adresa instantei

Presedintele liberal Ludovic Orban a amenintat PSD ca se va adresa judecatorilor daca pana pe 15 septembrie nu se anunta data la care se vor tine alegerile pentru edilul Devei, oras condus de primarul interimar social-democrat Ovidiu Mos dupa ce Mircia Muntean a fost condamnat la sase ani de inchisoare.

Tudose pare mult mai ancorat in realitati, pare a fi mult mai logic decat Dragnea

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), senatorul Traian Basescu, a declarat, ieri seara, ca premierul Mihai Tudose pare mult mai ancorat in realitati si pare a fi mult mai logic decat Dragnea.

Traian Basescu: Tudose pare a fi mult mai logic decat Dragnea, care recita poeziile de proasta calitate pe care i le-a dictat Valcov

Presedintele Partidului Miscarea Populara, senatorul Traian Basescu, a declarat, duminica seara, ca premierul Mihai Tudose pare mult mai ancorat in realitati si pare a fi mult mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )