Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre masurile de relaxare sociala: Nu doresc sa amendam pe nimeni...

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban, despre masurile de relaxare sociala: Nu doresc sa amendam pe nimeni...

Primul ministru Ludovic Orban a spus, vineri, la Antena 3, ca isi doreste ca nimeni sa nu fie amenda. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

Ludovic Orban, despre ridicarea restrictiilor pentru sectorul HORECA: Dupa data de 15 mai, va exista o posibilitate de reluare cel putin a sectorului hotelier

PremierulLudovic Orban a dat declaratii in exclusivitate pentru B1 TV. intrebat,in cadrul emisiunii Dosar de politician, de posibilitatea de ridicare a restrictiilor pentru domeniul hotelier,.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Exista o capacitate de 500 de teste pe zi care poate fi crescuta in functie de necesitati (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa vizita de lucru efectuata la Institutul Cantacuziono, ca exista o capacitate a laboratorului de 500 de teste pe zi, care poate fi crescuta, pana la 1. 000, in functie de.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

Primarul Firea planuieste un Bucuresti exotic, pentru a serba popular masurile de relaxare sociala!

Pentru a serba corespunzator relaxarea sociala promisa dupa 15 mai, Gabriela Firea se pregateste pen.

Ludovic Orban: Nu am luat niciodata in calcul inghetarea anului scolar Nu suntem inca la varful epidemiei de coronavirus Despre Adrian Streinu Cercel: Pare ca nu intelege deloc societatea

Ludovic Orban a declarat ca Romania nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus, prin urmare masurile de preventie trebuie respectate in continuare. Totusi, nu se asteapta la o crestere importanta a.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta posibilitatea realizarii unui triaj la locul de munca sau la scoala prin intermediul termometrelor electronice: Cand elevii si studentii se vor intoarce la cursuri, cu siguranta, vor fi asigurate mastile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa discutiile de la Ministerul Afacerilor Interne, privind gestionarea pandemiei de coronavirus, ca pentru fiecare masura de relaxare a restrictiilor, impuse in.

Ludovic Orban: Parlamentarii stau acasa si nasc tot felul de initiative legislative in izolare fara un context foarte serios

Premierul Ludovic Orban spune ca, daca va fi invitat la Parlament printr-o procedura parlamentara sau constitutionala, cu siguranta va merge pentru a prezenta masurile luate de Guvern in aceasta perioada, el precizand ca, deocamdata, parlamentarii stau acasa si nasc tot felul de initiative legislative in izolare fara un context foarte serios.

Ludovic Orban: Proiectul somajului tehnic pentru bugetari a cazut in totalitate. Nu mai avem contextul. in multe institutii nu putea fi aplicata masura de injumatatire a personalului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, procesul prin care vor fi relaxate masurile de restrictie impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Seful Guvernului a dat asigurari ca persoanele vulnerabile vor.

Tariceanu cere chemarea la raport a lui Ludovic Orban. De ce vrea liderul ALDE audierea in Parlament a premierului

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu solicita prezenta premierului Ludovic Orban in Parlament in 28 aprilie pentru a prezenta un raport referitor la masurile pentru combaterea epidemiei de coronavirus si motivele care stau la baza lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )