Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ludovic Orban, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Ma astept ca PSD sa-l santajeze, sa-l ameninte ca voteaza, ca sa mai obtina ceva (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Ma astept ca PSD sa-l santajeze, sa-l ameninte ca voteaza, ca sa mai obtina ceva (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca motiunea impotriva lui Tudorel Toader nu a trecut din cauza lipsei de cvorum la biroul permanent al Senatului. Dezbaterea si votul pe motiunea simpla. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre dosarul Revolutiei: De 30 de ani solicitam pedepsirea vinovatilor pentru mortii din decembrie 89 (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, in ziua trimiterii in judecata a dosarului Revolutiei, ca liberalii cer de 30 de ani acest demersde pedepsire a celor vinovatii de miile de morti din.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema.SURSE: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

SENAT: Motiunea impotriva lui Toader - astazi, dezbatere si vot

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, intitulata Justitia, victima sigura in mainile lui Toader, si initiata de PNL si USR, va fi dezbatuta si votata, astazi, in plenul Senatului, incepand cu orele 16. 00, potrivit site-ului acestui for legislativ.

Tudorel Toader, la mana lui Dragnea si a PSD. Motiunea impotriva ministrului Justitiei, discutata azi de Senat

Senatorii dezbat si voteaza, luni, motiunea simpla Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL. Dezbaterea motiunii simple are loc in conditiile in care liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat public vineri pe ministrul Justitiei, iar acesta i-a raspuns pe Facebook.

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Unii senatori PSD ar putea vota pentru motiunea opozitiei - surse

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader. 58 Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca senatori PSD vor vota motiunea impotriva lui Toader.

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Unii senatori PSD ar putea vota pentru motiunea opozitiei - surse

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader. 58 Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca senatori PSD ar putea vota motiunea impotriva lui Toader.

Senatorii dezbat si voteaza astazi motiunea simpla Justitia - victima sigura in mainile lui Toader

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, intitulata Justitia, victima sigura in mainile lui Toader, si initiata de PNL si USR, va fi dezbatuta si votata luni in plenul.

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Demersul opozitiei vine dupa ultimatul dat de Liviu Dragnea lui Tudorel Toader

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader.

Tomac, ironii la adresa situatiei ministrului Justitiei: CEX-ul PSD se gandeste sa convoace o sedinta in Euforia, poate-l gasesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete de pe litoral

Liderul PMP, Eugen Tomac, a ironizat duminica, pe Facebook, situatia ministrului Justitiei, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat nemultumit de Tudorel Toader ca anunta de luni bune ordonante, dar nu face nimic. Astfel, Tomac a scris ca CEX-ul PSD, mirat de ce se intampla, se gandeste sa convoace o sedinta in statiunea Euforie trimitere la pachetele de cocaina gasite pe malul marii, n. r), poate asa se inspira si-l gasesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperita pe litoral. De asemenea, liderul PMP a afirmat despre Toader ca schimba tabara si se gandeste sa se revendice drept Ministru rezisTT.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )