Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban, despre promisiunea PSD de majorare a pensiilor: Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre promisiunea PSD de majorare a pensiilor: Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard

Premierul Ludovic Orban a spus ca, desi PSD va promite majorarea pensiilor, acest lucru nu se poate face pana cand nu se va putea majora salariul mediu pe economie si nu vor fi create locuri de munca. continuă pe Antena3

Orban, despre promisiunea PSD de majorare a pensiilor: Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard

Premierul Ludovic Orban a spus ca, desi PSD va promite majorarea pensiilor, acest lucru nu se poate face pana cand nu se va putea majora salariul mediu pe economie si nu vor fi create locuri de munca. E o vorba: nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard, a spus Orban, la Timisoara, citat de Mediafax.

Se inchide Bucurestiul?! Ce a spus Ludovic Orban despre acest scenariu

In ultima perioada se tot ehiculeaza ideea de carantinare totala a Capitalei. Incidenta infectarilor, depasind cifra de 3 la mia de locuitori, a determinat autoritatile sa treaca scolile in scenariul Rosu. in acelasi timp au fost inchise, din nou, restaurantele si tot ceea ce tine de teatru si cinematografe. Se inchide Bucurestiul sau nu Decizia .

Ludovic Orban, despre controversele privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Colegii din USR sa consume mai putina energie in inventarea de conflicte cu PNL si sa se concentreze pe batalia cu PSD (VIDEO)

Pemierul Ludovic Orban a reactionat, joi, la reprosurile adresate PNL, in urma votului din Parlament prin care social-democratul Florin Iordache a devenit presedinte al Consiliului Legilativ. Liderul liberal a.

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor: Fiecare zi in care acest Parlament isi prelungeste activitatea peste termenul constitutional, este o zi in care Romania este in pericol (VIDEO)

In timpul zilei de joi, 22 octombrie, premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa in timpul careia a fost intrebat si de ce Guvernul nu doreste amanarea alegerilor parlamentare din acest.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa crestem pensiile, sa crestem veniturile romanilor, dar sa crestem pe baze reale (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, sustine ca obiectivul Guvernului este majorarea pensiilor, dar ca acest lucru trebuie sa se intamplepe baza dezvoltarii economice a tarii. Orice crestere.

COVID-19: Declaratia lui Orban despre cresterea capacitatii de testare din Romania

Premierul Ludovic Orban spune ca iluzia cu testarea in masa este vanduta de PSD de la inceputul pand.

Ludovic Orban, raspuns pentru USR: Premierul il da partidul care castiga alegerile Ciolacu intervine si el: Sa ramana scris. Va fi de la PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Timisoara, intrebat daca va fi premier si dupa alegerile din decembrie, ca primul ministru il da partidul care castiga alegerile, in replica dupa ce USR-PLUS a anuntat ca intra in alegerile parlamentare cu dorinta de a da premierul in viitorul Guvern. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a intrat si el in discutie si a replicat: Sa ramana scris. Asa este! Iar premierul va fi de la PSD!.

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii. Cand vor creste, de fapt

Ludovic Orban a facut anuntul momentului despre pensii si a spus cand vor creste, de fapt, indemnizatiile pensionarilor. Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca pensiile pot creste doar prin dezvoltare economica, pentru ca se platesc din contributiile de asigurari sociale ale persoanelor care muncesc. Ludovic Orban dezamageste toti pensionarii. Ce anunt a facut despre pensii .

LUDOVIC ORBAN: Exista circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca exista aproximativ 1. 000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD si Cabinetul pe care il conduce va interveni cu un act normativ pentru a prelungi cu un an de zile termenul de finalizare a lucrarilor din PNDL 1, astfel incat autoritatile locale care au beneficiat de finantare sa nu fie nevoite sa returneze banii Executivului. El a adaugat ca va fi un PNDL 3 anul viitor, dar dupa ce vor fi finalizate PNDL 1 si PNDL 2, potrivit News.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )