Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre Traian Berbeceanu: Va fi un prefect foarte bun la Bucuresti. Un om corect, cinstit, ferm

Ce il recomanda pe fostul comisar de politie Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei? Premierul Ludovic orban spune ca este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii si va fi un prefect foarte bun pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

Se inchide Bucurestiul?! Ce a spus Ludovic Orban despre acest scenariu

In ultima perioada se tot ehiculeaza ideea de carantinare totala a Capitalei. Incidenta infectarilor, depasind cifra de 3 la mia de locuitori, a determinat autoritatile sa treaca scolile in scenariul Rosu. in acelasi timp au fost inchise, din nou, restaurantele si tot ceea ce tine de teatru si cinematografe. Se inchide Bucurestiul sau nu Decizia .

Marcel Vela, despre Traian Berbeceanu: Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca Traian Berbeceanu, care a depus, vineri, juramantul in functia de prefect al Capitalei, este omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit. increderea mea in Traian nu mai este un secret pentru nimeni, a transmis Vela.

Ludovic Orban, despre controversele privind numirea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Colegii din USR sa consume mai putina energie in inventarea de conflicte cu PNL si sa se concentreze pe batalia cu PSD (VIDEO)

Pemierul Ludovic Orban a reactionat, joi, la reprosurile adresate PNL, in urma votului din Parlament prin care social-democratul Florin Iordache a devenit presedinte al Consiliului Legilativ. Liderul liberal a.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor: Fiecare zi in care acest Parlament isi prelungeste activitatea peste termenul constitutional, este o zi in care Romania este in pericol (VIDEO)

In timpul zilei de joi, 22 octombrie, premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa in timpul careia a fost intrebat si de ce Guvernul nu doreste amanarea alegerilor parlamentare din acest.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. La scurt timp, Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

TRAIAN BERBECEANU ASTEAPTA DECIZIA GUVERNULUI Premierul Ludovic Orban, decis sa numeasca un om hotarat in functia de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu ar urma sa fie numit, in sedinta de guvern de astazi, in functia de prefect al Capitalei, conform declaratiilor oferite, ieri, de prim-ministrul Ludovic Orban, dupa vizita efectuata la uzina Dacia Renault.

Ludovic Orban: Traian Berbeceanu este printre posibilii candidati pentru functia de prefect al Capitalei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, miercuri, ca Traian Berbeceanuse numara printre posibilii candidati la pozitia de prefect al Capitalei. Prim-ministrul a explicat ca a luat decizia de a-l schimba pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )