Libnet.ro
UNICEF

21:00

Se inchide Bucurestiul?! Ce a spus Ludovic Orban despre acest scenariu

Playtech Playtech,
Se inchide Bucurestiul?! Ce a spus Ludovic Orban despre acest scenariu

In ultima perioada se tot ehiculeaza ideea de carantinare totala a Capitalei. Incidenta infectarilor, depasind cifra de 3 la mia de locuitori, a determinat autoritatile sa treaca scolile in scenariul Rosu. in acelasi timp au fost inchise, din nou, restaurantele si tot ceea ce tine de teatru si cinematografe. Se inchide Bucurestiul sau nu Decizia . continuă pe Playtech

Premierul Ludovic Orban, despre situatia pacientilor cronici: Este obligatia oricarui spital care nu este destinat pentru Covid sau pentru suport sa trateze toti pacientii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat luni ca medicii care refuza sa tarteze pacienti, pe motiv ca ar fi suspecti de COVID-19 sau din alte motive incalca legea. De asemenea, intrebat despre situatia bolnavilor.

Ludovic Orban, despre angajarile neasteptate din spitale. Cine sunt tinerii care vor avea grija de pacientii cu COVID-19: Avem nevoie de ei ca de aer

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. in contextul pandemiei de COVID-19 si al lipsei enorme de personal, Ludovic Orban a transmis astazi una dintre solutiile cele mai pertinente pentru a face rost de medici care sa ingrijeasca pacientii infectati cu noul coronavirus. Acesta a subliniat ca sistemul sanitar nu duce lipsa de aparate, .

Ludovic Orban, despre Rafila si Streinu Cercel: Sa te duci sa-ti depui candidatura la PSD mi se pare un fel de abandon. Amandoi au devenit PSD-isti, nu mai au niciun fel de credibilitate (VIDEO)

PremierulLudovic Orbansi-a exprimat parerea si despre candidaturile lui Alexandru Rafila si Streinu Cercel din partea PSD la alegerile parlamentare,duminica seara, pentru B1 TV. Deci au fost.

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor parlamentare: Cum sa pui lupul paznic la stana?! Parlamentarii care sunt pe final de mandat sa-i lasi pe ei sa decida cand li se termina mandatul

PremierulLudovic Orbana vorbit, duminica seara,la B1 TV, despre organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie si a criticatin termeni duri Curtea Constitutionala, care s-a.

Ludovic Orban, despre situatia reala de la Terapie Intensiva: Avem si acum sectii ATI care nu lucreaza la capacitate maxima din lipsa de personal (VIDEO)

PremierulLudovic Orbana vorbit,duminica seara laB1 TV, despre lipsa locurilor din sectiile ATI si cum s-a ajuns in aceasta situatie. Au fost situatii extreme in.

Ludovic Orban, despre factorii care au dus la situatia critica din Romania: Eu am interactionat cu mii, poate zeci de mii de oameni si nu m-am imbolnavit, pentru ca am respectat regulile

PremierulLudovic Orbana vorbit, duminicala B1TV in emisiunea lui Silviu Manastire,despre factorii care au influentat situatia actuala din Romania si cum am ajuns sa avem o evolutie.

Ludovic Orban: Bilantul COVID creste in toata Europa. Avem echipamente, dar personal ATI insuficient CCR a calcat democratia in picioare PSD vrea sa aduca tara in faliment Vrem alegeri pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica seara, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus si noi masuri ce ar putea fi impuse pentru a limita raspandirea bolii, despre situatia economica a.

Ludovic Orban, despre Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel: Vor fi torpilati! Nu mai au nicio credibilitate

Ludovic Orban i-a atacat in termeni duri pe prof. dr. Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, dupa ce acestia s-au inscris in PSD si au anuntat ca vor candida la alegerile parlamentare din decembrie.

Ludovic Orban: Facem o evaluare a activitatii fiecarui prefect (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre situatia din Capitala, in contextul in care Bucurestiul a depasit duminica pragul de 3 in ceea ce priveste rata de infectare cu noul coronavirus, iar.

Ludovic Orban: Scolile se vor inchide in Bucuresti

Ludovic Orban a declarat duminica, in contextul depasirii in Bucuresti a ratei de infectare de 3 la mia de locuitori, ca scolile se vor inchide, probabil de marti, iar cursurile se vor desfasura exclusiv online. Premierul a subliniat ca trebuie parcursi pasii procedurali, iar noile masuri vor fi anuntate de Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )