Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ludovic Orban despre relatia cu Klaus Iohannis: Este extrem de apropiata

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban despre relatia cu Klaus Iohannis: Este extrem de apropiata

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca relatia de colabor. continuă pe România Liberă

Orban, despre relatia cu Iohannis: O colaborare loiala, care este bazata pe o abordare serioasa a problemelor tarii, o comunicare permanenta

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca relatia de colaborare pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis este extrem de apropiata, loiala si extrem de.

Orban despre relatia cu Iohannis: E evident ca presedintele Romaniei are o colaborare extrem de apropiata cu mine

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca relatia de colaborare pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis este extrem de apropiata, loiala si extrem de serioasa, iar cei care neaga evidenta sunt rauvoitori, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, despre anticipate: Este un mecanism destul de complicat prevazut de Constitutie. Avem nevoie de o minima garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNl nu se va angaja in organizarea de alegeri anticipate fara minime garantii ca acest lucru poate fi finalizat cu succes. Afirmatia prim-ministrului vine dup.

Premierul Ludovic Orban, despre Start Up Nation: Mi s-a parut o pomanageala, un alt mod de a plati ajutoare sociale

Guvernul ar putea schimba modul de finantare a noilor afaceri prin programul Start Up Nation. Prezent la Timisoara vineri, 20 decembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prin noul program antreprenorii ar putea fi obligati sa asigure o cofinantare.

Ludovic Orban, despre anticipate: Nu ne vom angaja in aceasta procedura fara minime garantii

PNL nu se va angaja in procedura de alegeri anticipate fara minime garantii ca acest lucru poate fi finalizat cu succes, spune Ludovic Orban. Altfel, ne aruncam intr-o aventura care nu poate sa provoace decat o criza guvernamentala si o instabilitate, a declarat, vineri, liderul PNL.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: Celor de la PSD le e frica

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL nu va renunta la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin la alegerile locale, el mentionand ca celor de la PSD le e frica de alegerea in doua tururi pentru ca stiu ca in momentul in care se ajunge pe alegerea in doua tururi, multi primari pe care ii au, nu vor mai fi alesi in turul doi, relateaza News. ro.

Ludovic Orban: Proiectul PSD de crestere a alocatiilor este un populism ieftin

Premierul Ludovic Orban spune ca proiectul PSD de crestere a alocatiilor a fost facut fara un studiu de impact si fara sa tina cont de situatia in care se gaseste astazi Romania.

Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989. Ce s-a intamplat cand au aparut Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Au trecut 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Multi din cei care astazi au iesit in strada pentru a comemora evenimentele din 1989, in numar mare, au parcurs traseul de la Kilometrul zero, Piata Universitatii, spre Piata Victoriei. Sute de romani participa la marsul de comemorare al victimelor din 1989 La evenimentul .

Presedintele Romaniei crede ca sunt 50% sanse sa avem alegeri generale anticipate. Klaus Iohannis: Tot Ludovic Orban va fi premier si dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca sunt 50% sanse ca scenariul alegerilor anticipate sa fie pus in practica, precizand ca tot Ludovic Orban va.

Orban, despre dublarea alocatiilor: Avem incredere in presedinte. Suntem convinsi ca va lua o decizie buna

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, referitor la dublarea alocatiilor de stat pentru copii, ca are incredere in presedintele Klaus Iohannis. Avem incredere in presedintele nostru. El are discernamant si suntem convinsi ca va lua o decizie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )